sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #11 Synth36 dedi: 1-2 kere deneyin bende de algılamamıştı deneyin 4. de bende algılamıştı. Genişletmek için tıkla... Sanırım umudumu keseceğim düzeltemedim. Synth36 dedi: 1-2 kere deneyin bende de algılamamıştı deneyin 4. de bende algılamıştı. Genişletmek için tıkla... Şimdi YouTube falan şarkıdan hiç ses gelmiyor Ses ayarlarında Chrome yi algılamıyor. Son düzenleme: 28 Ekim 2022
Synth36 dedi: 1-2 kere deneyin bende de algılamamıştı deneyin 4. de bende algılamıştı. Genişletmek için tıkla... Sanırım umudumu keseceğim düzeltemedim. Synth36 dedi: 1-2 kere deneyin bende de algılamamıştı deneyin 4. de bende algılamıştı. Genişletmek için tıkla... Şimdi YouTube falan şarkıdan hiç ses gelmiyor Ses ayarlarında Chrome yi algılamıyor.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ekim 2022 #12 sfxlopez dedi: Sanırım umudumu keseceğim düzeltemedim. Şimdi YouTube falan şarkıdan hiç ses gelmiyor Ses ayarlarında Chrome'yi algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam sıfırlamadan önce böyle bir şey var mıydı? Dosya Ekleri Capture.PNG 142,3 KB · Görüntüleme: 28
sfxlopez dedi: Sanırım umudumu keseceğim düzeltemedim. Şimdi YouTube falan şarkıdan hiç ses gelmiyor Ses ayarlarında Chrome'yi algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam sıfırlamadan önce böyle bir şey var mıydı?
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #13 sfxlopez dedi: Sanırım umudumu keseceğim düzeltemedim. Şimdi YouTube falan şarkıdan hiç ses gelmiyor Genişletmek için tıkla... Synth36 dedi: Bilemedim hocam sıfırlamadan önce böyle bir şey var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır bu yoktu ama büyük bir sorun değil aslında.
sfxlopez dedi: Sanırım umudumu keseceğim düzeltemedim. Şimdi YouTube falan şarkıdan hiç ses gelmiyor Genişletmek için tıkla... Synth36 dedi: Bilemedim hocam sıfırlamadan önce böyle bir şey var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır bu yoktu ama büyük bir sorun değil aslında.