T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Aralık 2020 #11 Cevaplarınız için teşekkürler, birkaç hafta içinde almayı düşünüyorum. Adata SU650 almayı düşünüyorum, nasıldır?
Cevaplarınız için teşekkürler, birkaç hafta içinde almayı düşünüyorum. Adata SU650 almayı düşünüyorum, nasıldır?
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 11 Aralık 2020 #12 Tekin Alakuş dedi: Cevaplarınız için teşekkürler, birkaç hafta içinde almayı düşünüyorum. Adata SU650 almayı düşünüyorum, nasıldır? Genişletmek için tıkla... Seri olarak sorunlu bir seri. WD Green ailesini öneririm.
Tekin Alakuş dedi: Cevaplarınız için teşekkürler, birkaç hafta içinde almayı düşünüyorum. Adata SU650 almayı düşünüyorum, nasıldır? Genişletmek için tıkla... Seri olarak sorunlu bir seri. WD Green ailesini öneririm.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Aralık 2020 #13 Silinen üye dedi: RAM'i 8 GB yaparsanız değer. Yoksa RAM az olduğu için yine performans düşüklüğü yaşanır. Genişletmek için tıkla... Slot tipim DDR3. ileride alacağım sistem DDR4 olacak. O yüzden çok mantıklı bakmıyorum. Zaten sadece SSD alabilecek kadar bütçem var. Konu kilitlenebilir. SSD taktıktan sonra BIOS’dan ayar yapmama gerek var mı? Son düzenleme: 11 Aralık 2020
Silinen üye dedi: RAM'i 8 GB yaparsanız değer. Yoksa RAM az olduğu için yine performans düşüklüğü yaşanır. Genişletmek için tıkla... Slot tipim DDR3. ileride alacağım sistem DDR4 olacak. O yüzden çok mantıklı bakmıyorum. Zaten sadece SSD alabilecek kadar bütçem var. Konu kilitlenebilir. SSD taktıktan sonra BIOS’dan ayar yapmama gerek var mı?