HP 250 G6 kaç TL eder?

copsayd

Hectopat
HP 250 G6 laptopum var. Ve eski olduğu için yüzüne bile bakılmıyor ki ölü gibi bir şey. i5 7200U R5 M330 ve 8 GB (normali 4 sonradan takmıştım) versiyonu. Çok fazla eksiği var. Ekranı bozuk, kasasının bazı kısımları ve fan çıkışı kırık, bataryasınin koruması açılmış durumda içi dışında pert desem yeridir. Sizce bunu satabilir miyim? Satarsam ederi nedir?

Anakart 2000TL, RAM 300 TL, HDD 500GB olsa 100 TL, parça şeklinde satarsan 2400 eder. Aslında ekran değişip daha iyi bir fiyata satılabilir, fakat kasa parçaları kırık ise onlar pahalı oluyor değiştirmeye değmez.

Çöp değeri olur yani PC tamiri yapan yerlere sorsanız ekran bozuk, fan çıkışı kırık... 100 TL verirse iyi.

O kadar da değil hocam, dediğim gibi iç parçalarında bir sıkıntı yok ama tabii kullanıcı olarak alan birisi için beş para etmez.

Bilgisayarcılar vermez. Anakart fiyatları ise i5-7200U'ya baktığımda en az 2500e var hatta 4000e koyan var bence aşırı pahalı. Anakartın en ölü fiyatı 1000'e gider bence.

Akşam bir içini açayım o zaman hocam, teşekkürler.

Bilgisayarcılar vermez. Anakart fiyatları ise i5-7200U'ya baktığımda en az 2500e var hatta 4000e koyan var bence aşırı pahalı. Anakartın en ölü fiyatı 1000'e gider bence.

Hocam 2X SK Hynix 4 GB 2400 MHz DDR 4 RAM'leri 600e koysam satılır mı?

Anakart 2000TL, RAM 300 TL, HDD 500GB olsa 100 TL, parça şeklinde satarsan 2400 eder. Aslında ekran değişip daha iyi bir fiyata satılabilir, fakat kasa parçaları kırık ise onlar pahalı oluyor değiştirmeye değmez.

Hocam 1800'e hepsi için anlaştım, aslında bekleyebilirim ama bir yandan da kurtulmak istiyorum. Çok mu ölü fiyat olur?

@Griffith hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bütün hepsi 1800 TL çok mu ölü olur?

Son düzenleme:
O kadar da değil hocam, dediğim gibi iç parçalarında bir sıkıntı yok ama tabii kullanıcı olarak alan birisi için beş para etmez.

Akşam bir içini açayım o zaman hocam, teşekkürler.

Hocam 2X SK Hynix 4 GB 2400 MHz DDR 4 RAM'leri 600e koysam satılır mı?

Hocam 1800'e hepsi için anlaştım, aslında bekleyebilirim ama bir yandan da kurtulmak istiyorum. Çok mu ölü fiyat olur?

@Griffith hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bütün hepsi 1800 TL çok mu ölü olur?

Bana düşük geldi fiyat acil paraya ihtiyacınız yoksa bence satmayın.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-hp-250-g6-parcalari-1054825742/detay hocam müsaitseniz inceleyebilir misiniz? 2250 TL'ye çektim, daha yukarıya çekmeli miyim? Nakit ihtiyacım yok açıkçası bekleyebilirim.

Hocam ekran çalışıyor galiba, ekrana giden kabloda sıkıntı var gibi. Ben 2000 TL'ye alırdım, tamir edip para kazanma amaçlı. Menteşe yerlerindeki somun yerleri çıkık olmasa iyi olurdu, bende de HP 250 G4 var her yeri kırık neredeyse. HP çok adi malzeme kullanmış bu seri laptoplarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı