HP 250 G6 modeline RAM eklenebilir mi?

emrecrs

Yoctopat
Daha fazla  
Efendim hayırlı ramazanlar dilerim. HP 250 G6 modeli cihaza sahibim.

Intel Core i5 7200U.
DDR4 4 GB 2133MHz Samsung RAM.
AMD R5 m330.

Sormak istediğim cihazın içindeki DDR4 4 GB 2133MHz olan RAM'i çıkarıp yerine Micro DDR4 2666MHz 4+4 şeklinde toplam 8 GB RAM ekleyebilir miyim? Cihaz da toplam 2 RAM slot girişi bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır çalışır. Ancak 2133 MHz hızında çalışır.
Abi çalışssında 2133 olarak calıssın. HP Müsteri hızmetlerini aradım. Mevcut rami cıkarıp 2666mhz ram takacağım dedim. Bana desteklemez calısmaz dedi o yüzden soruyorum ?

Abi çalışssında 2133 olarak calıssın. HP Müsteri hızmetlerini aradım. Mevcut RAM'i çıkarıp 2666MHz RAM takacağım dedim. Bana desteklemez calısmaz dedi o yüzden soruyorum?

Çalışır çalışmasına da RAM'in CL değeri de önemli. CPU - Z uygulamasını indirip SPD kısmının ekran fotoğrafını atar mısın?

Hocam almayı düşündüğünüz RAM'in markası nedir? Varsa linkini atabilir misiniz? CL değerleri aynı ise sıkıntı çıkarmaz.

Ben 2400MHz 4 GB daha eklemiştim aynı modelden bende de vardı. Anakart 16 GB'dan daha fazlasını desteklemiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…