5700 TL civarina buldum oyun testlerine baktim benim icin uygun sizce alınır mı? Yorumlarda bu paraya PC alinir yazmayin lutfen ben de biliyorum PC alinabilecegini. Bu fiyatlarda daha iyi laptop varsa atabilir misiniz? Teşekkürler simdiden.
5700 TL civarina buldum oyun testlerine baktim benim için uygun sizce alınır mı? Yorumlarda bu paraya PC alinir yazmayin lutfen ben de biliyorum PC alinabilecegini. Bu fiyatlarda daha iyi laptop varsa atabilir misiniz? Teşekkürler simdiden.
Kanka HP'lerde GPU ısınma sorunu var kendiminkinden biliyorum ben sorunumu altına soğutucu koyarak biraz da olsa azalttım tavsiye ederim.
HP'lerde bir sürü HP'nin kendi yaptığı programlar var onları yükleyince daha kolay kullanabiliyorsun.
Kanka HP'lerde GPU ısınma sorunu var kendiminkinden biliyorum ben sorunumu altına soğutucu koyarak biraz da olsa azalttım tavsiye ederim.
HP'lerde bir sürü HP'nin kendi yaptığı programlar var onları yükleyince daha kolay kullanabiliyorsun.