2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #11 AirPippen dedi: Bunu al o zaman boşa para verme. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu kadar fiyat farkı olacağı aklımdan geçmezdi, nasıl olabiliyor bir özelliği falan mı eksik 2. el mi?
AirPippen dedi: Bunu al o zaman boşa para verme. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu kadar fiyat farkı olacağı aklımdan geçmezdi, nasıl olabiliyor bir özelliği falan mı eksik 2. el mi?
yungmetovski Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 278491 dedi: Bu arada o programları soyler misin ısınma problemini engelliyorsa. Genişletmek için tıkla... Isınmaya programlarda bir çözüm yok yapılabilecek şey fan hızınlı 4-5 k yaparsın oda uçak gibi olur.
278491 dedi: Bu arada o programları soyler misin ısınma problemini engelliyorsa. Genişletmek için tıkla... Isınmaya programlarda bir çözüm yok yapılabilecek şey fan hızınlı 4-5 k yaparsın oda uçak gibi olur.
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #13 yungmetovski dedi: Yani öyle oturup 3-4 saat falan araklısıza gelmez stock haliyle. Takılmalar başlar. Genişletmek için tıkla... Baya uzun süre aralıksız kullanabiliyorum.
yungmetovski dedi: Yani öyle oturup 3-4 saat falan araklısıza gelmez stock haliyle. Takılmalar başlar. Genişletmek için tıkla... Baya uzun süre aralıksız kullanabiliyorum.
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #14 278491 dedi: Bu kadar fiyat farkı olacağı aklımdan geçmezdi, nasıl olabiliyor bir özelliği falan mı eksik 2. el mi? Genişletmek için tıkla... 3500u idare eder bir işlemci 3-4 ay önce 3000-3500 liraya satılıyordu.
278491 dedi: Bu kadar fiyat farkı olacağı aklımdan geçmezdi, nasıl olabiliyor bir özelliği falan mı eksik 2. el mi? Genişletmek için tıkla... 3500u idare eder bir işlemci 3-4 ay önce 3000-3500 liraya satılıyordu.
yungmetovski Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #15 278491 dedi: Bu arada o programları soyler misin ısınma problemini engelliyorsa. Genişletmek için tıkla... Programları yanlış hatırlamıyorsam HP'nin sitesine girip oradan model yazıp her şeyine bulabiliyrsun driverine kadar. 278491 dedi: Bayağı uzun süre aralıksız kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Senin bütçen ne kadar.
278491 dedi: Bu arada o programları soyler misin ısınma problemini engelliyorsa. Genişletmek için tıkla... Programları yanlış hatırlamıyorsam HP'nin sitesine girip oradan model yazıp her şeyine bulabiliyrsun driverine kadar. 278491 dedi: Bayağı uzun süre aralıksız kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Senin bütçen ne kadar.
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #16 AirPippen dedi: 3500u idare eder bir işlemci 3-4 ay önce 3000-3500 liraya satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam n11deki 8gb haliymiş ben buna 8 gb daha ram eklemek için ramin aynısını bulmam lazım sanırım nerede satılır? Ayrıca dual channel olabiliyor mu? yungmetovski dedi: Programları yanlış hatırlamıyorsam HP'nin sitesine girip oradan model yazıp her şeyine bulabiliyrsun driverine kadar. Senin bütçen ne kadar. Genişletmek için tıkla... en fazla 5700.
AirPippen dedi: 3500u idare eder bir işlemci 3-4 ay önce 3000-3500 liraya satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam n11deki 8gb haliymiş ben buna 8 gb daha ram eklemek için ramin aynısını bulmam lazım sanırım nerede satılır? Ayrıca dual channel olabiliyor mu? yungmetovski dedi: Programları yanlış hatırlamıyorsam HP'nin sitesine girip oradan model yazıp her şeyine bulabiliyrsun driverine kadar. Senin bütçen ne kadar. Genişletmek için tıkla... en fazla 5700.
yungmetovski Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #17 Hangi tarz oyunlar oynuyorsun düşük sistemmi yüksek sistemlimi. 278491 dedi: Bayağı uzun süre aralıksız kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla...
Hangi tarz oyunlar oynuyorsun düşük sistemmi yüksek sistemlimi. 278491 dedi: Bayağı uzun süre aralıksız kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla...
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #18 yungmetovski dedi: Hangi tarz oyunlar oynuyorsun düşük sistemmi yüksek sistemlimi. Genişletmek için tıkla... Her türlü oynuyorum, Bir düşük sistemli oynarım sonra yüksek sistemli de. Asıl olarak oyun odaklı olsun.
yungmetovski dedi: Hangi tarz oyunlar oynuyorsun düşük sistemmi yüksek sistemlimi. Genişletmek için tıkla... Her türlü oynuyorum, Bir düşük sistemli oynarım sonra yüksek sistemli de. Asıl olarak oyun odaklı olsun.
yungmetovski Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #19 Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 278491 dedi: Her türlü oynuyorum, Bir düşük sistemli oynarım sonra yüksek sistemli de. Asıl olarak oyun odaklı olsun. Genişletmek için tıkla... bu olablir
Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 278491 dedi: Her türlü oynuyorum, Bir düşük sistemli oynarım sonra yüksek sistemli de. Asıl olarak oyun odaklı olsun. Genişletmek için tıkla... bu olablir
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #20 yungmetovski dedi: Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bu olablir Genişletmek için tıkla... Bu sepetimde vardı zaten birkaç laptop buldum aralarından bir tanesini alacağım.
yungmetovski dedi: Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bu olablir Genişletmek için tıkla... Bu sepetimde vardı zaten birkaç laptop buldum aralarından bir tanesini alacağım.