Husa Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 5 15 Ağustos 2020 #1 Ürün linki:HP 255 G7 Amd Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD Windows 10 Home Fiyatı Merhaba. Bir arkadaşım bu bilgisayarı almayı düşünüyor. Görüşleriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2020
Ürün linki:HP 255 G7 Amd Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD Windows 10 Home Fiyatı Merhaba. Bir arkadaşım bu bilgisayarı almayı düşünüyor. Görüşleriniz nedir?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 15 Ağustos 2020 #2 Ne için kullanacak? Witcher gibi bir oyunda 30 FPS alınabiliyor. CS ve LoL için yeterli zaten. Bu arada turbo hızı 3,7 Ghz olarak yazıyor.
Ne için kullanacak? Witcher gibi bir oyunda 30 FPS alınabiliyor. CS ve LoL için yeterli zaten. Bu arada turbo hızı 3,7 Ghz olarak yazıyor.
Husa Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 5 15 Ağustos 2020 #3 İbrahim Gürel dedi: Ne için kullanacak? Witcher gibi bir oyunda 30 FPS alınabiliyor. CS ve LoL için yeterli zaten. Bu arada turbo hızı 3,7 Ghz olarak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gündelik olarak ve lol için. Ben de yeterli olduğunu düşündüm. Bu fiyata daha iyisi var mıdır?
İbrahim Gürel dedi: Ne için kullanacak? Witcher gibi bir oyunda 30 FPS alınabiliyor. CS ve LoL için yeterli zaten. Bu arada turbo hızı 3,7 Ghz olarak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gündelik olarak ve lol için. Ben de yeterli olduğunu düşündüm. Bu fiyata daha iyisi var mıdır?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 15 Ağustos 2020 #4 Husa dedi: Gündelik olarak ve lol için. Ben de yeterli olduğunu düşündüm. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ancak Lol ve gündelik için güzel. Mutlaka laptop alacaksa bu fiyata iyi.
Husa dedi: Gündelik olarak ve lol için. Ben de yeterli olduğunu düşündüm. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ancak Lol ve gündelik için güzel. Mutlaka laptop alacaksa bu fiyata iyi.
Husa Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 5 15 Ağustos 2020 #5 İbrahim Gürel dedi: Bilmiyorum ancak Lol ve gündelik için güzel. Mutlaka laptop alacaksa bu fiyata iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum.
İbrahim Gürel dedi: Bilmiyorum ancak Lol ve gündelik için güzel. Mutlaka laptop alacaksa bu fiyata iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum.