HP 255 G8 alınır mı?

Ofis işlerini halledip film izlersiniz. Bir de Valorant oynayabilirsiniz. AAA oyunları oynayamazsınız. RAM eklemesi yapmanızı öneririm ileride

Ben bunun i5 7200'u işlemcili, M340 ekran kartlı, 1 TB HDD'li modelini kullanıyorum, bazı oyunları oynatıyor, ısınma oluyor. Sizin attığınız laptopta harici kart yok, SSD çok küçük. Yani hiçbir zaman bir oyun açmayacağım, ufak çaplı Word Excel vs takılıcam diyorsanız alınır ama az da olsa performans istiyorsanız alınmaz. Yani ben bunca yıldır en basit oyunda bile sobaya dönen klavyeden o kadar bıktım ki şu an alacak olsam ne yapar ne eder bir şekilde 20 k üstü bir bütçeye çıkar, 3060'lı sistemleri almaya çalışırım.

16 GB RAM'li bir cihaz almak daha sağlıklı olur.
Değer mi fiyatına yoksa bir başka öneriniz varmı yakın fiyata?

Hocam oyun testleri fena değil, çoğu oyunu 40-50 fps düşük-orta ayarlarda açıyor. Benim amacım internette rahat donmadan gezinmek ve düşük ayar da olsa akıcı oyun oynamak

Böyle bir cihaz tercih edilebilir. Sonradan eğer slot var ise bir 8 GB daha alıp Dual yapabilirsiniz.

Hocam ram gömülü.

Bende var gayet memnunum yeterli Valorant falanda oynatıyor 60-70 FPS Trendyol'dan aldım aynı şekilde harika fiyat performans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…