HP 25X 24,5" Gaming Monitör Alınır mı?

lunas

Decapat
Arkadaşlar Türkçe bir kaynak bulamadım ama acayip hoş gözüküyor HepsiBurada'da 2.600TL'den 1.600TL'ye düşmüş hemde orjinal satıcısı. Sizce nasıl gözüküyor alınır mı?

24,5 inç
TN Panel
144hz
1ms
400cd
FreeSync

Yarın almayı düşünüyorum pazartesi geliyormuş gerçekten çok hoşuma gitti yorumlarınızı bekliyorum.

Tek sıkıntısı TN panel olması. Şahsen ben IPS veya VA olmayan bir monitörü almam. Ama keyif meselesi biraz. Fena değil monitör alınabilir.

Tek sıkıntısı TN panel olması. Şahsen ben IPS veya VA olmayan bir monitörü almam. Ama keyif meselesi biraz. Fena değil monitör alınabilir.
TN Panel oyuncular için daha iyi oluyor , hem IPS veya VA olupta 1ms 144hz olması için gerçekten yüklü bir miktar para ödemek gerekiyor. Benim bütçem bu monitöre yetiyor diyebilirim.
Çok iyi duruyor. İndirim muhteşem gerçekten.
Bunu duyduğuma sevindim o zaman.

aldınız mı

Dostum ben aldım monitörü. 2 haftadır da kullanıyorum. Gayet memnunum performansından. Asus 144hz 24.5 1ms f.s. olan modellerinden kullanmıştım daha önce, modeli aklıma gelmiyor ama ayakları bunun gibi olan. Hemen hemen ona benzer diyebilirim sanırım bu bütçe ile pişman etmeyecek bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…