HP 27" 3WL54AA Monitör alınır mı?

moosmoos

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ve şöyle bir monitör buldum bilemiyorum iyi duruyor fakat monitörlerden çok anlamadığım için monitörden anlayan kişilerin fikirlerine göre yönlenmek istiyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Özetle sistemim;
RX 5700 XT'nin yeni çıkacak olan herhangi bir modeli (muhtemelen Sapphire Pulse modeli)
MSI X570-A PRO Gaming
Ryzen 5 3600X
G.Skill TRIDENT Z 2X8GB 3600 MHz
Yorumlamanızı istediğim monitörü daha net incelemeniz için buyrun linki,

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik 1440p 144Hz TN monitör fiyatları bunlar zaten çok muazzam bir fiyat denemez. Piyasada çok yeri olan bir monitör olmadığı için hakkında çok bi' bilgi yok. Amazon incelemeleri pek parlak değil, HP monitör konusunda çok iyi bir firma değil.

İndirim bekleyip 2400 TL'ye MAG271CQR almak daha mantıklı sanki, zaten bir veya iki haftada bir indirime giriyor.

TN almak isterseniz de AOC AG271QX veya Dell S2719DGF gibi modelleri öneririm.

X570 Prime-P almanızı öneririm. Bu anakartın VRM kalitesi A PRO ve Gaming'den daha iyidir.
Bu arada bence 1080P monitör alın. Bir iki yıl sonra yeni oyunlarda 1440P 60 HZ ultrada almanız biraz düşük ihtimal gözüküyor fakat 1080P'de rahat 3 yıl ultra oynarsınız.

Wow ciddi olamazsınız o ürünü biliyorum gerçekten çok güzel fakat bütçemi aştığı için hiç yaklaşmamıştım. Bir veya iki haftada bir indirime girdiğini söylediniz hangi sitelerde sık sık giriyor biliyor musunuz? Zamanım var bekleyebilirim.
Hesabımı yapıp bakacağım ve önerdiğiniz anakartı değerlendireceğim eğer bütçem de büyük çaplı değişiklikler yapmaz isem önerdiğiniz anakartı sanırım alabilirim..
Şu an çok muallaktayım 1080p de alabilirim zaten fakat şöyle bir durum var bir şey bekliyorum ve o gerçekleşirse bütçem de artış olacak bu durum da muhtemelen ekran kartı olarak 2080 alacağım yani 1440p oyun oynamak o nokta da daha çerez olacak fakat o artışı yakalayamaz isem sanırım 1080p alacağım
Alınabilecek en tatlı 1080p monitörü önerir misiniz? Arada kalsın istiyorum çünkü 1080p bir monitöre de yönelebilirim.
Son olarak şunu söylemek istiyorum daha önce hiç 2k monitör kullanmadım gerçekten, 1440p ve 1080p arasında ciddi bir fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…