luktodoro Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 163 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bu model hakkında Türkçe herhangi bir inceleme bulamadım Trendyol' da bu fiyata düşünce direk çektim. Bu monitör hakkında bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar bu model hakkında Türkçe herhangi bir inceleme bulamadım Trendyol' da bu fiyata düşünce direk çektim. Bu monitör hakkında bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
FurthestEagle Megapat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 867 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #2 SRGB renk doygunluğu yüksek, ama monitör 5 ms diye geçiyor. 1 ms diye geçenler bile yavaş kalırken bence bunu es geçin. 27" HP 27x - Specifications
SRGB renk doygunluğu yüksek, ama monitör 5 ms diye geçiyor. 1 ms diye geçenler bile yavaş kalırken bence bunu es geçin. 27" HP 27x - Specifications
cantekin07 Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 24 13 Mayıs 2020 #3 Memnun musun bende almayı düşündüm o fiyatı görünce.