HP 3168NGW aşırı yavaş

Canon

Kilopat
Daha fazla  
HP marka 3168NGW model laptop'um aşırı yavaş. Şahsi fikrim HDD ama tam emin değilim. HDD test yapıyorum sonuçlarını paylaşacağım. HDD'te sıkıntı olma fikri aklıma şuradan geldi steam'den oyun indirmeye çalıştığımda (Oyun Tekken 7 ve 40-50 GB indiriyor fakat benden 70-80 GB alan istiyor) yer ayırmaya çalışıyor fakat nerdeyse 1 saat falan sürüyor.

Günümüz standartlarının gerisinde kalan bir bilgisayar. Belki SSD ile bir takım hızlandırmalar yapmak mümkün. Fakat işlemci ve ram konusunda biraz geride kalmış bir bilgisayar. Yine de en mantıklı çözüm SSD olabilir.

Şimdi baktım model yanlış gösteriyor. Laptop'un altında gördüğümü yazdım fakat yanlış basmışlar galiba. Intel core i5 8. nesil bir işlemciye sahip.
HDD test hiçbir sıkıntı bulamadı.

Anladım. Sistem çalışır durumdayken arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın, başlangıç seçeneklerinden sizin için önemli olmayan uygulamaların otomatik başlatmasını devre dışı bırakın, gereksiz dosyaları ve gereksiz programları kaldırın, eğer bilgisayarı iyi kullandığınızı düşünüyorsanız antivirüs yazılımınızı kaldırın. Onun dışında bilgisayarı ekstra yavaşlatan bir sorun aklıma gelmedi. Arka plan uygulamaları ve başlangıç uygulamaları önemli ölçüde etki edecektir.

Format attım (Flash ile değil). Gerçekten aşırı ağır inanılmaz ağır bilgisayar 3-4 uygulamayı açmaya çalışınca sapıtıyor hareket etmiyor bilgisayar.
Laptop'un seri numarası: CND733743S
Ürün adı: HP Laptop 15-BS1xx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…