Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Hocalarım elimde HP markalı modeli 3168NGW bir laptop var. Güç tuşu temazsızlık yapıyor. Arka kapağı açabiliyorum ama üst kapağı nasıl açarım bilmiyorum. Bunun bir yolu var mıdır?
Hocalarım elimde HP markalı modeli 3168NGW bir laptop var. Güç tuşu temazsızlık yapıyor. Arka kapağı açabiliyorum ama üst kapağı nasıl açarım bilmiyorum. Bunun bir yolu var mıdır?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 27 Aralık 2024 #2 Vidaları söktükten sonra pena gibi bir plastikle tırnakları açarak açabilirsiniz diye düşünüyorum.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 southwest dedi: Vidaları söktükten sonra pena gibi bir plastikle tırnakları açarak açabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten açabiliyorum ama alt kapak açılıyor. Benim üst kapağı açmam lazımki tornavidayla bilgisayarı açabileyim ya da güç tuşunu düzelteyim.
southwest dedi: Vidaları söktükten sonra pena gibi bir plastikle tırnakları açarak açabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten açabiliyorum ama alt kapak açılıyor. Benim üst kapağı açmam lazımki tornavidayla bilgisayarı açabileyim ya da güç tuşunu düzelteyim.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 28 Aralık 2024 #4 Cenker1 dedi: Hocam zaten açabiliyorum ama alt kapak açılıyor. Benim üst kapağı açmam lazımki tornavidayla bilgisayarı açabileyim ya da güç tuşunu düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Kast ettiğim üst kapaktı zaten ama. Denediniz mi USB gibi girişlerin altından pena gibi bir şeyle kaldırmayı?
Cenker1 dedi: Hocam zaten açabiliyorum ama alt kapak açılıyor. Benim üst kapağı açmam lazımki tornavidayla bilgisayarı açabileyim ya da güç tuşunu düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Kast ettiğim üst kapaktı zaten ama. Denediniz mi USB gibi girişlerin altından pena gibi bir şeyle kaldırmayı?
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #5 southwest dedi: Kast ettiğim üst kapaktı zaten ama. Denediniz mi USB gibi girişlerin altından pena gibi bir şeyle kaldırmayı? Genişletmek için tıkla... Neyle kaldırmayı hocam? Bu bilgisayar işlerinde daha yeniyim ve bunu ilk defa duydum. Açıklarsanız nasıl yapıcağımı sevinirim.
southwest dedi: Kast ettiğim üst kapaktı zaten ama. Denediniz mi USB gibi girişlerin altından pena gibi bir şeyle kaldırmayı? Genişletmek için tıkla... Neyle kaldırmayı hocam? Bu bilgisayar işlerinde daha yeniyim ve bunu ilk defa duydum. Açıklarsanız nasıl yapıcağımı sevinirim.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 31 Aralık 2024 #6 Cenker1 dedi: Neyle kaldırmayı hocam? Bu bilgisayar işlerinde daha yeniyim ve bunu ilk defa duydum. Açıklarsanız nasıl yapıcağımı sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sert bir kartla kaldırmayı deneyin.
Cenker1 dedi: Neyle kaldırmayı hocam? Bu bilgisayar işlerinde daha yeniyim ve bunu ilk defa duydum. Açıklarsanız nasıl yapıcağımı sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sert bir kartla kaldırmayı deneyin.