HP 5zu98aa 23.8 vs ViewSonic 23, 6" VX2458-C-mhd

EleGante

Hectopat
İki ürün var arasında kaldım, HP ve ViewSonic.

Oyuncu monitörü kullanmadım hep TV ekrana bağla dur. Benim için her ikisi de nimet gibi olacak :D.

Panel olarak biri TN diğeri VA. IPS model bunların arasında nasıl bir durumda iyi mi kötü mü bilmiyorum.

.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP'yi 2 aydır kullanıyorum hem FreeSync hem G-Sync var tavsiye ediyorum. Çerçevesiz kenar olması da güzel bir detay. Ancak G-Sync için ek olarak displayport'da almalısınız. Ayrıca çok fazla ses vermese de monitörde hoparlör mevcut.

HP'yi 2 aydır kullanıyorum hem FreeSync hem G-Sync var tavsiye ediyorum. Çerçevesiz kenar olması da güzel bir detay. Ancak G-Sync için ek olarak DisplayPort'da almalısınız. Ayrıca çok fazla ses vermese de monitörde hoparlör mevcut.

Yeni ekran kartım FreeSync destekliyor ondan onu düşünmüyorum. Ses önemli ama çok değl yakın mesafede ufaktan şarkı falan açtığımda iyi oluyor. TV alısıtık sessiz olmaz :D.Aynen diğer başlıklarda da gördüm senin yazıyı bayağı üstüne düştüğün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı