HP 7N4W2AA laptop bazen şarj olmuyor

Ege 12

Centipat
Daha fazla  
İlk kez forum kullanıyorum hatam varsa söylerseniz sevinirim.
HP marka laptopum bazen şarj olmuyor şarj olduğu zaman.
HP'nin kendi programından AC adaptör ve pili de test ettim ama ikisinde geçti gözüküyor, sabah şarj olurken şu anda hiçbir şekilde şarj olmuyor.
Sorunun pilden mi AC adaptörden mi kaynaklandığını nasıl öğrenebilirim, ikisinde de sorun yoksa neden şarj olmuyor olabilir?

Giriş soketi arızalıdır büyük ihtimalle adaptör ve pil sağlamsa geriye tek o kalır.
Hocam şöyle anlatayım bugün sabah soktum gayette düzgün şekilde çalıştı şarjı fulledim çıkardım daha sonra şarjı azaldı tekrar kullanayım dedim olmuyor soket bozuk sa hiç olmaması lazım acaba yazılımsal olabilirmi

Yazılımsal olma ihtimali çok düşük dediğim gibi soket arızalanmıştır temizle soketi dene bir.
Hocam herhangi bir pislik görünmüyordu yinede adaptör ve pc soketi i temizledim ve şarja soktum 1 2 saat önce şarj oldu fulledim şimdi Bi daha deneyeyim dedim ışık yanmıyor şarjda olmuyor hiç olmasa tamam da bazen olup bazen olmayınca sinir oldum birde laptop şarj oldupu zamanlarda kapalı iken oluyor ama laptopu açınca kırmızı ışık yanıyor sönüyor temassızlık oluyo kapalı iken sıkıntı olmuyor ama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı