FrezzyTerror Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Öncelikle selam. Benim bir sorum vardı. Bilgisayarıma M.2 SSD veya NVMe SSD takmak istiyorum fakat uyumlu mu bilmiyorum. Alsam takabilir miyim?
Öncelikle selam. Benim bir sorum vardı. Bilgisayarıma M.2 SSD veya NVMe SSD takmak istiyorum fakat uyumlu mu bilmiyorum. Alsam takabilir miyim?
Çözüm Artoria Pendragon 17 Nisan 2023 1 adet NVMe SSD slotu, 1 adette 2.5 inc slotu var modelde. Sende şu an takılı olan SATA ise yanına NVMe SSD takabilirsin.
1 adet NVMe SSD slotu, 1 adette 2.5 inc slotu var modelde. Sende şu an takılı olan SATA ise yanına NVMe SSD takabilirsin.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 Laptop modelini söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS FrezzyTerror Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 Mehmet A dedi: Laptop modelini söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion 15-EC0001NT Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Laptop modelini söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion 15-EC0001NT
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 17 Nisan 2023 #4 1 adet NVMe SSD slotu, 1 adette 2.5 inc slotu var modelde. Sende şu an takılı olan SATA ise yanına NVMe SSD takabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
1 adet NVMe SSD slotu, 1 adette 2.5 inc slotu var modelde. Sende şu an takılı olan SATA ise yanına NVMe SSD takabilirsin.
KS KS FrezzyTerror Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: 1 adet NVMe SSD slotu, 1 adette 2.5 inc slotu var modelde. Sende şu an takılı olan SATA ise yanına NVMe SSD takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımda şu an 128 GB NVMe SSD ve 1 TB HDD var. Aklımda M.2 takmak vardı. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: 1 adet NVMe SSD slotu, 1 adette 2.5 inc slotu var modelde. Sende şu an takılı olan SATA ise yanına NVMe SSD takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımda şu an 128 GB NVMe SSD ve 1 TB HDD var. Aklımda M.2 takmak vardı.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 17 Nisan 2023 #6 FrezzyTerror dedi: Benim bilgisayarımda şu an 128 GB NVMe SSD ve 1 TB HDD var. Aklımda M.2 takmak vardı. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD diye bir şey yok, M.2 SATA veya M.2 NVMe SSD'ler olabilir. Sende zaten şu an NVMe SSD takılıymış ve tüm slotların dolu. Artı 0 Eksi
FrezzyTerror dedi: Benim bilgisayarımda şu an 128 GB NVMe SSD ve 1 TB HDD var. Aklımda M.2 takmak vardı. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD diye bir şey yok, M.2 SATA veya M.2 NVMe SSD'ler olabilir. Sende zaten şu an NVMe SSD takılıymış ve tüm slotların dolu.
KS KS FrezzyTerror Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #7 Artoria Pendragon dedi: M.2 SSD diye bir şey yok, M.2 SATA veya M.2 NVMe SSD'ler olabilir. Sende zaten şu an NVMe SSD takılıymış ve tüm slotların dolu. Genişletmek için tıkla... ikisini de çıkartıp yeni almayı düşünüyordum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: M.2 SSD diye bir şey yok, M.2 SATA veya M.2 NVMe SSD'ler olabilir. Sende zaten şu an NVMe SSD takılıymış ve tüm slotların dolu. Genişletmek için tıkla... ikisini de çıkartıp yeni almayı düşünüyordum teşekkürler.