HP 8BP77EA vs 8KY27EA laptop

Pancstar

Kilopat

Yukarıda verdiğim laptoplardan birisini alacağım fakat çok kararsız kaldım. Grafik tasarım öğrencisiyim, Adobe programlarını kullanacağım, oyun oynayacağım ve kendi oyunumu geliştireceğim. Çoğunlukla Adobe programları ve oyun için kullanılacak. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Oyun oynayacağım diyorsanız GTX 1650 olanı tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Fakat ben laptopda AMD nin pek iyi olduğunu düşünmüyorum.(pek olumlu yorumlar duymadım) Bütçeyi Biraz daha arttırıp i5 ve GTX 1650 li olan bir bir laptop almak daha mantıklı olacaktır. AMD biraz fazla ram tüketiyor 8 gb nin 2 gb sini kullanıyor diyebilirim.

Oyun oynayacağım diyorsanız GTX 1650 olanı tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Fakat ben laptopda AMD nin pek iyi olduğunu düşünmüyorum.(pek olumlu yorumlar duymadım) Bütçeyi Biraz daha arttırıp i5 ve GTX 1650 li olan bir bir laptop almak daha mantıklı olacaktır. AMD biraz fazla ram tüketiyor 8 gb nin 2 gb sini kullanıyor diyebilirim.

Bahsettiğiniz türdeki laptoplar şuan en az 5500₺ ve ben şuan 4500₺den 1 kuruş bile yukarı çıkamıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı