Epey - HP Pavilion Gaming 15-ec0006nt (8BP77EA) - HP 15-cx0038nt (8KY27EA) özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Yukarıda verdiğim laptoplardan birisini alacağım fakat çok kararsız kaldım. Grafik tasarım öğrencisiyim, Adobe programlarını kullanacağım, oyun oynayacağım ve kendi oyunumu geliştireceğim. Çoğunlukla Adobe programları ve oyun için kullanılacak. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
Oyun oynayacağım diyorsanız GTX 1650 olanı tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Fakat ben laptopda AMD nin pek iyi olduğunu düşünmüyorum.(pek olumlu yorumlar duymadım) Bütçeyi Biraz daha arttırıp i5 ve GTX 1650 li olan bir bir laptop almak daha mantıklı olacaktır. AMD biraz fazla ram tüketiyor 8 gb nin 2 gb sini kullanıyor diyebilirim.
Oyun oynayacağım diyorsanız GTX 1650 olanı tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Fakat ben laptopda AMD nin pek iyi olduğunu düşünmüyorum.(pek olumlu yorumlar duymadım) Bütçeyi Biraz daha arttırıp i5 ve GTX 1650 li olan bir bir laptop almak daha mantıklı olacaktır. AMD biraz fazla ram tüketiyor 8 gb nin 2 gb sini kullanıyor diyebilirim.