Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Merhaba. Başlıkta belirttiğim model yazıcı var elimde fakat Windows 10 için sürücüleri yok galiba, yazıcıyı çalıştırabileceğim bir yöntem biliyor musunuz? Yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Merhaba. Başlıkta belirttiğim model yazıcı var elimde fakat Windows 10 için sürücüleri yok galiba, yazıcıyı çalıştırabileceğim bir yöntem biliyor musunuz? Yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Çok eski bir yazıcın var. Bir dosyaya sağ tıklayıp yazdıra basarak yazdırmayı denedin mi?
Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 cokl dedi: Çok eski bir yazıcın var. Bir dosyaya sağ tıklayıp yazdıra basarak yazdırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat Windows yazıcıyı görmüyor sürücüleri yüklü olmadığı için.
cokl dedi: Çok eski bir yazıcın var. Bir dosyaya sağ tıklayıp yazdıra basarak yazdırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat Windows yazıcıyı görmüyor sürücüleri yüklü olmadığı için.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 Mendax dedi: Denedim fakat Windows yazıcıyı görmüyor sürücüleri yüklü olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk modunda driverları kullanın.
Mendax dedi: Denedim fakat Windows yazıcıyı görmüyor sürücüleri yüklü olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Uyumluluk modunda driverları kullanın.
Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 cokl dedi: Uyumluluk modunda driverları kullanın. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini Windows update ile yükledi galiba fakat şimdi de sadece çevrimdışı olarak gözüküyor.
cokl dedi: Uyumluluk modunda driverları kullanın. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini Windows update ile yükledi galiba fakat şimdi de sadece çevrimdışı olarak gözüküyor.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 1 Ocak 2021 #6 Mendax dedi: Sürücülerini Windows update ile yükledi galiba fakat şimdi de sadece çevrimdışı olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Öyle gözükmesi normal.
Mendax dedi: Sürücülerini Windows update ile yükledi galiba fakat şimdi de sadece çevrimdışı olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Öyle gözükmesi normal.
Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #7 1.9 TDI dedi: Öyle gözükmesi normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Bir şeyi yazdır dediğim de uyarı geliyor cihaz çevrimdışı diye bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleme: 1 Ocak 2021
1.9 TDI dedi: Öyle gözükmesi normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Bir şeyi yazdır dediğim de uyarı geliyor cihaz çevrimdışı diye bunu nasıl düzeltebilirim?