X XxX.CrazyBoy.XxX Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar 1000 1200 TL arası CS:GO, LoL gibi online oyunları oynayabilmek için laptop arıyordum. Hp Laptop 2.5ghz 8gb Ram 1tb Hdd 3gb Ekran Karti 15.6 - n11.com İnternette bunu gördüm ve gerçekten iyi gözüküyor sizce bunu almalı mıyım ? Bunu alırsam CS:GO'yu hangi ayarlarda kaç FPS açar? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2016
Arkadaşlar 1000 1200 TL arası CS:GO, LoL gibi online oyunları oynayabilmek için laptop arıyordum. Hp Laptop 2.5ghz 8gb Ram 1tb Hdd 3gb Ekran Karti 15.6 - n11.com İnternette bunu gördüm ve gerçekten iyi gözüküyor sizce bunu almalı mıyım ? Bunu alırsam CS:GO'yu hangi ayarlarda kaç FPS açar?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2016 #2 Ben HP almanı önermem. HP yerinde Asus, Lenovo gibi markalara bakabilirsin. Bu bilgisayarı inceleyebilirsin: Asus P2528LJ-TR352D Notebook Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun oynamak için düşünüyorsan tabii ki masaüstü sistem daha iyi olacaktır.
Ben HP almanı önermem. HP yerinde Asus, Lenovo gibi markalara bakabilirsin. Bu bilgisayarı inceleyebilirsin: Asus P2528LJ-TR352D Notebook Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun oynamak için düşünüyorsan tabii ki masaüstü sistem daha iyi olacaktır.