HP AD100NT Dokunmatik Panel ve FP Okuyucu Aktifleştirme

58362

Kilopat
2017 model HP AD100NT 2pr54ea bilgisayarımın yurt dışı modellerinde dokunmatik panel ve secure pad ile geldiğini görüyorum. Cihazımın ekranının parlak cam olmasına rağmen içerisinde gerekli donanımların olup olmadığından emin değilim. Cihazın sertifika veya herhangi bir neden dolayısıyla HP tarafından devre dışı bırakıldığı kanaatindeyim.

Cihazımın bunları desteklediğini veya nasıl aktifleştirildiğini öğrenmek istiyorum. İnternette disassembly videolarının hiçbirisinde anakartın diğer yüzünü göremedim ki maalesef bende bunu kontrol etmek için açmam çok riskli olur. Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim, sorumu komplo teorilerine dökmezseniz sevinirim.

Hocam Aida64 ile içindekileri inceleyin. Belki ordan öğrenebilirsiniz. Oradan monitörün adını bulup internetten araştırın. Destekleyip desteklemediğini bu şekilde öğrenebileceğinizi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı