Code 49 Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2 2 Nisan 2018 #1 Yaklaşık 1 hafta önce HP All in One bilgisayarıma format attım. USB aracılığı ile(Windows orijinal ve kendi sitesinden indirildi) fakat formattan sonra tüm driverları kurmama rağmen aldığım FPS normal fakat sürekli FPS drop yemekteyim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2018
Yaklaşık 1 hafta önce HP All in One bilgisayarıma format attım. USB aracılığı ile(Windows orijinal ve kendi sitesinden indirildi) fakat formattan sonra tüm driverları kurmama rağmen aldığım FPS normal fakat sürekli FPS drop yemekteyim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2018 #2 Daha önce cihazda oyun oynadınız mı? Bu sorun var mıydı? Oyun içinden sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?
Daha önce cihazda oyun oynadınız mı? Bu sorun var mıydı? Oyun içinden sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?
Code 49 Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2 3 Nisan 2018 #3 Evet daha önce cihazda oyun oynadım bir sorun yoktu.Sıcaklık konusunda 50 ila 60 maksimum 70 alıyorum.
Evet daha önce cihazda oyun oynadım bir sorun yoktu.Sıcaklık konusunda 50 ila 60 maksimum 70 alıyorum.