mysteriis Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 238 Çözümler 4 13 Şubat 2022 #1 HP'nin AiO bir bilgisayarını kullanmaktayım, işlemci değişimi, ekran kartı değişimi veya RAM takviyesi gibi şeyler yapma şansım var mı? Model: HP 22-B304NT Son düzenleme: 13 Şubat 2022
HP'nin AiO bir bilgisayarını kullanmaktayım, işlemci değişimi, ekran kartı değişimi veya RAM takviyesi gibi şeyler yapma şansım var mı? Model: HP 22-B304NT
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.946 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 13 Şubat 2022 #2 Model bilgisi gerekli. RAM için CPU-Z üzerinden Memory ve SPD kısımları lazım. Bunlar olmadan öneri yapmak mantıksız.
Model bilgisi gerekli. RAM için CPU-Z üzerinden Memory ve SPD kısımları lazım. Bunlar olmadan öneri yapmak mantıksız.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 13 Şubat 2022 #3 mysteriis dedi: HP'nin AiO bir bilgisayarını kullanmaktayım, işlemci değişimi, ekran kartı değişimi veya RAM takviyesi gibi şeyler yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Ram ssd zorlarsan belki işlemci değiştirirsin. Ekran kartı zor.
mysteriis dedi: HP'nin AiO bir bilgisayarını kullanmaktayım, işlemci değişimi, ekran kartı değişimi veya RAM takviyesi gibi şeyler yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Ram ssd zorlarsan belki işlemci değiştirirsin. Ekran kartı zor.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 13 Şubat 2022 #4 Ekran kartı yükseltme mantığı laptoptaki gibi ise bilmiyorum. RAM, SSD gibi bileşenler kolaylıkla yükseltilebilir.
Ekran kartı yükseltme mantığı laptoptaki gibi ise bilmiyorum. RAM, SSD gibi bileşenler kolaylıkla yükseltilebilir.
mysteriis Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 238 Çözümler 4 13 Şubat 2022 #5 KojiroHyuga04 dedi: Model bilgisi gerekli. RAM için CPU-Z üzerinden Memory ve SPD kısımları lazım. Bunlar olmadan öneri yapmak mantıksız. Genişletmek için tıkla... Model HP 22-B304NT CPU-Z'den ekran görüntüsü alamıyorum, simsiyah oluyor ekran.
KojiroHyuga04 dedi: Model bilgisi gerekli. RAM için CPU-Z üzerinden Memory ve SPD kısımları lazım. Bunlar olmadan öneri yapmak mantıksız. Genişletmek için tıkla... Model HP 22-B304NT CPU-Z'den ekran görüntüsü alamıyorum, simsiyah oluyor ekran.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.946 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 13 Şubat 2022 #6 İşlemci yükseltilemez. Yapabileceğiniz en iyi yatırım RAM ve SSD almaktır. 32GB kadar destekliyor. İhtiyacınıza göre de bir SSD alabilirsiniz. NVMe desteğiniz yok, sadece SATA alabilirsiniz.
İşlemci yükseltilemez. Yapabileceğiniz en iyi yatırım RAM ve SSD almaktır. 32GB kadar destekliyor. İhtiyacınıza göre de bir SSD alabilirsiniz. NVMe desteğiniz yok, sadece SATA alabilirsiniz.