aliardaeker Centipat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #21 Jezo dedi: Sistemi toplu olarak mı ayrı ayrı mı aldınız şu anda HP Pro kasası hiçbir yerde satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Toplu olarak gelecek 2.el olarak alacağım
Jezo dedi: Sistemi toplu olarak mı ayrı ayrı mı aldınız şu anda HP Pro kasası hiçbir yerde satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Toplu olarak gelecek 2.el olarak alacağım
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #22 aliardaeker dedi: Toplu olarak gelecek 2.el olarak alacağım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir kasaya yönelebilirsiniz o zaman ben kasamdan memnunum ama almadıysanız başka kasaya yönelin derim.
aliardaeker dedi: Toplu olarak gelecek 2.el olarak alacağım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir kasaya yönelebilirsiniz o zaman ben kasamdan memnunum ama almadıysanız başka kasaya yönelin derim.
aliardaeker Centipat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #23 Jezo dedi: Farklı bir kasaya yönelebilirsiniz o zaman ben kasamdan memnunum ama almadıysanız başka kasaya yönelin derim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen öyle yapacağım çünkü kasada sadece egzoz fanı var ve oldukca küçük
Jezo dedi: Farklı bir kasaya yönelebilirsiniz o zaman ben kasamdan memnunum ama almadıysanız başka kasaya yönelin derim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen öyle yapacağım çünkü kasada sadece egzoz fanı var ve oldukca küçük
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.110 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #24 aliardaeker dedi: Muhtemelen öyle yapacağım çünkü kasada sadece egzoz fanı var ve oldukca küçük. Genişletmek için tıkla... Size kalmış durum hocam hayırlı olsun şimdiden.
aliardaeker dedi: Muhtemelen öyle yapacağım çünkü kasada sadece egzoz fanı var ve oldukca küçük. Genişletmek için tıkla... Size kalmış durum hocam hayırlı olsun şimdiden.
aliardaeker Centipat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #25 Jezo dedi: Size kalmış durum hocam hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ve konunada cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler
Jezo dedi: Size kalmış durum hocam hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ve konunada cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler