Ürününüzü sürücü arama kısmında bulamadım. Eğer mevcut sürücülerin kurulum dosyaları varsa Realtek ses sürücüsünü tekrar kurmayı deneyin. Bu yol işe yaramazsa
buradan ürün seri numarası/alt model numarası aratarak cihazınızı bulmaya çalışın. Bulursanız Ses kısmından Realtek sürücüsünü indirip kurulum gerçekleştirin. Bu da işe yaramazsa HP Support Assistant uygulamasını kullanarak ilgili sürücüyü/bulamazsanız Realtek ses sürücüsünü indirip kurmayı deneyin. Eğer ürüünüzün sürücü destek sayfasına ulaşamazsanız 15S–EQ1032NM veya seriye ait diğer ürünlerden birinin ses sürücüsünü indirip kurmayı deneyin.
Bahsettiğim uygulama HP Audio Switch ismine sahiptir ve bildiğim kadarıyla ses sürücülerine entegre edilmiştir. Eğer işletim sisteminizi değiştirdiyseniz değiştirmeden önceki işletim sistemine göre ses sürücünüzü indirip kurmayı deneyin.(HP ürünümde Windows 10 kullanırken Windows 7 için sunulan SRS Premium Sound programını bu şekilde yüklemiştim). Eğer bahsettiğiniz program direkt HP Audio Control ismiyle geçiyorsa farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz ancak ürününüzle birlikte sunulan HP uygulamalarının; HP 3D DriveGuard, HP Audio Switch, HP CoolSense, HP JumpStart ve HP Support Assistant olduğunu görüyorum. Umarım faydalı olur.