gigacagan
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 4
- İşlemci
- i3 11 (modeli bilmiyorum)
Merhaba, 2022-2021 tarihlerinde HP marka bir bilgisayar satın almıştım. İnanın ki model ismini hatırlamıyorum ancak iyi bir bilgisayar olduğu söylenemez zira ekran kartı bile yok, ufak tefek ofis işleri yapılması için satın almıştım. Fazla uzatmadan konudan bahsedeyim. Geçen günlerde YouTube'dan video izlerken bilgisayar takıldı, ses takılmasını biliyorsunuzdur ancak bu öyle değildi. Ben de güç tuşundan PC'yi kapattım, çünkü daha önce de diğer PC'lerimde böyle şeylere rastlamıştım. Açtığımda her şey normaldi. Ardından hafta içerisinde birkaç kere daha tekrar etti. Bugün ise ofis işlerini yapmam gerekiyordu, Touchpad'im kapalıydı, internette araştırdığımda FN+F7 yazıyordu, Touchpad'i kullanmak için FN+F7 tuşuna bastım. Bilgisayar birkaç saniye siyah ekranda kalıp mavi ekran hatası verdi. Kapatıp açtım ve şu an sorunsuz çalışıyor.
Arada ekranda karıncalanma gibi şeyler oluyor, siyah nokta düzine'si gibi şeyler çıkmakta.
Arada ekranda karıncalanma gibi şeyler oluyor, siyah nokta düzine'si gibi şeyler çıkmakta.