Dün HP Pavilion Gaming 15 - DK0015NT modelini aldım. İçinde W10 kurulu olarak geldi. Bilgisayarda bazı saçma sapan takılmalar ve yavaşlıklar var çok alakasız yerlerde. Steam'ın açılması 15 20 saniyeyi buluyor. HP'nin sitesine ürün seri numaram ile girince bazı sürücü indirmeleri görünüyor. Bilgisayarın yazılım bölümünden pek bir şey anlamıyorum donanımda az buçuk bilgim olsa da. Bunların hepsini yüklemeli miyim? Ne işe yararlar? Şöyle görseli de bırakıyorum açıklayıcı olması adına.
HP firmasının kendi yardımcı bir yazılımı olması lazım ismini tam hatırlamıyorum. O yazılım aracılığı ile tıpkı diğer firmaların yazılımları gibi tek tıklama ile kolayca güncelleyebilirsiniz sürücüleri falan.
HP firmasının kendi yardımcı bir yazılımı olması lazım ismini tam hatırlamıyorum. O yazılım aracılığı ile tıpkı diğer firmaların yazılımları gibi tek tıklama ile kolayca güncelleyebilirsiniz sürücüleri falan.
Sürücüleri zaten kafadan kurman gerek buna BIOS da dahil.
Neredeyse her girdinin README dosyası ya da tıklayınca genişleyen detay kısmı çıkar, orada da ne olduğu yazar.