Joursef Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Bu hatayı nasıl çözebilirim?
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Joursef dedi: Bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2259049 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda yer yok.
Joursef dedi: Bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2259049 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda yer yok.
Joursef Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 ÖmerDmrc dedi: Bilgisayarınızda yer yok. Genişletmek için tıkla... Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum
ÖmerDmrc dedi: Bilgisayarınızda yer yok. Genişletmek için tıkla... Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Joursef dedi: Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam onları demesine gerek yok. Güvenli bir şekilde güncellenmesi için Windows'un kurulu olduğu diskte yeterli alan yok.
Joursef dedi: Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam onları demesine gerek yok. Güvenli bir şekilde güncellenmesi için Windows'un kurulu olduğu diskte yeterli alan yok.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #5 Joursef dedi: Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yer yok diyor işte. Bilmediğiniz için konu açıp sonradan doğru şeyi söyleyen birine bakmadan ters ters konuşmayın. Adam size yardım etmeye çalışıyor siz direkt yok öyle demiyor diye yapıştırıyorsunuz.
Joursef dedi: Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yer yok diyor işte. Bilmediğiniz için konu açıp sonradan doğru şeyi söyleyen birine bakmadan ters ters konuşmayın. Adam size yardım etmeye çalışıyor siz direkt yok öyle demiyor diye yapıştırıyorsunuz.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #6 Joursef dedi: Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bilmiyorsun bende bildiğim için söylüyorum kabul etmiyorsun.
Joursef dedi: Hayır SSD ve HDD demiyor başka bir şey demek istiyor ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bilmiyorsun bende bildiğim için söylüyorum kabul etmiyorsun.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #7 ÖmerDmrc dedi: Evet bilmiyorsun bende bildiğim için söylüyorum kabul etmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bakarsanız ben gereken cevabı verdim kendisine bence. Böylelerinin önce aile eğitimi alması lazım saygı konusunda aslında.
ÖmerDmrc dedi: Evet bilmiyorsun bende bildiğim için söylüyorum kabul etmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bakarsanız ben gereken cevabı verdim kendisine bence. Böylelerinin önce aile eğitimi alması lazım saygı konusunda aslında.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #8 dixtuel dedi: Hocam bakarsanız ben gereken cevabı verdim kendisine bence. Böylelerinin önce aile eğitimi alması lazım saygı konusunda aslında. Genişletmek için tıkla... ?????
dixtuel dedi: Hocam bakarsanız ben gereken cevabı verdim kendisine bence. Böylelerinin önce aile eğitimi alması lazım saygı konusunda aslında. Genişletmek için tıkla... ?????
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #9 Size demedim hocam.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #10 dixtuel dedi: Size demedim hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam cümleyi çözemedim.