HP BW050NT'de hangi GPU var?

ekdimseniasdds

Centipat
Arkadaşlar selam. Bende HP BW050NT adlı bir PC var. Epeyden özelliklerine bakayım dedim ekran kartı orada farklı gözüküyor bendeki farklı gözüküyor, Radeon Software'dan girincede aynı adla gözüküyor. Görüntüleri bıraktım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı .PNG
    Ekran Alıntısı .PNG
    2,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Bende HP BW050NT adlı bir PC var. Epeyden özelliklerine bakayım dedim ekran kartı orada farklı gözüküyor bendeki farklı gözüküyor, Radeon Software'dan girincede aynı adla gözüküyor. Görüntüleri bıraktım.

Radeon 530la R7 M340 aynı donanım kimlikliğine benzediğinden Windows'tan kaynaklı bir durum bu. Radeon 530 sürücüsünü kurun sorununuz düzelir.

Son düzenleme:

Hocam benim cihazla aynı ekran kartı var Radeon 530 la R7 M340 aynı donanım kimlikliğine benzediğinden Windows'tan kaynaklı bir durum bu. Radeon 530 sürücüsünü kurun sorununuz düzelir.

Epey'de farkli modellerin bilgileri olabiliyor. Ayrica guvenilirde degil orasi ayri.

Hocam bende Lenovo cihazımda Radeon 530 var. Her format sonucu yanlış ekran kartı sürücüsü kuruyor bu arkadaşta olduğu gibi klasik bir Windows Update sürücü vakası.

Tamamdır teşekkürler

Hocam benim cihazla aynı ekran kartı var Radeon 530 la R7 M340 aynı donanım kimlikliğine benzediğinden Windows'tan kaynaklı bir durum bu. Radeon 530 sürücüsünü kurun sorununuz düzelir.

Hocam bende Lenovo cihazımda Radeon 530 var. Her format sonucu yanlış ekran kartı sürücüsü kuruyor bu arkadaşta olduğu gibi klasik bir Windows Update sürücü vakası.

Hocam benim PC incelemelerinde GTA 5 açıyor yazmışlar fakat ben açamıyorum sebebi nedir?(Steam'den aldım GTA 5)

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

Hocam benim PC incelemelerinde GTA 5 açıyor yazmışlar fakat ben açamıyorum sebebi nedir?(Steam'den aldım GTA 5)

Hocam cihaza SSD takviyesi yapmadıysanız onunla alakalı olabilir. Onun dışı GTA V açmaması için bir neden göremiyorum.

Dosya Ekleri

• FAE114AE-6601-4AD3-A684-748A3F9A59F9.png
    FAE114AE-6601-4AD3-A684-748A3F9A59F9.png
    90,5 KB · Görüntüleme: 33
Hocam cihaza SSD takviyesi yapmadıysanız onunla alakalı olabilir. Onun dışı GTA V açmaması için bir neden göremiyorum.
hocam 1 tb hdd(yarısı linux yükledim kayboldu düzeltemiyorum) bide 512 gb ssd var hocam

kral kurduktan sonra ekranım gitti sistem geri yüklemeyle anca kurtardım :/

Hocam 1 TB HDD(yarısı Linux yükledim kayboldu düzeltemiyorum) bir de 512 GB SSD var hocam.

Kral kurduktan sonra ekranım gitti sistem geri yüklemeyle anca kurtardım :/

Önce DDU ile kaldırıp sonra kurmayı deneyin. Drive çakışması olabilir (hem DDU ile kaldırırken yedek alıyor olması lazım). Üstteki soruna gelecek olursak bildiğim kadarıyla Linux ve Windows dosya sistemleri farklı ondan dolayı windowsunuzda görünmüyordur muhtemelen disk yöneticisinde o kısmı görebilirsiniz.

Önce DDU ile kaldırıp sonra kurmayı deneyin. Drive çakışması olabilir (hem DDU ile kaldırırken yedek alıyor olması lazım). Üstteki soruna gelecek olursak bildiğim kadarıyla Linux ve Windows dosya sistemleri farklı ondan dolayı windowsunuzda görünmüyordur muhtemelen disk yöneticisinde o kısmı görebilirsiniz.

1 TB HDD'ye kurdum Linux'u HDD'nin yarısı kayboldu, şimdi geri de kurtaramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 TB HDD'ye kurdum Linux'u HDD'nin yarısı kayboldu şimdi geride kurtaramıyorum.

Bu soruya daha önce de yazmıştım. Dediğim gibi Linux ve Windows'un dosya sistemleri farklı olduğundan Linux'e ayırdığınız yeri sadece Linux de kullanabilirsini. Windows'ta kullanmak isterseniz Linux'u silmeniz gerekecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı