Ö özündecan Zeptopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 zeki1981 dedi: İkinci bir SSD yuvası var ise oraya bir SSD daha takarsınız tam marka model verirseniz bakılabilir. Ya da mevcut SSD'yi değiştirip daha yüksek kapasiteli bir SSD takarsınız. Genişletmek için tıkla... Selam Hewlett-Packard HP Compaq 8200 Elite SFF PC Marka bilgisayarımın hafızasını artırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
zeki1981 dedi: İkinci bir SSD yuvası var ise oraya bir SSD daha takarsınız tam marka model verirseniz bakılabilir. Ya da mevcut SSD'yi değiştirip daha yüksek kapasiteli bir SSD takarsınız. Genişletmek için tıkla... Selam Hewlett-Packard HP Compaq 8200 Elite SFF PC Marka bilgisayarımın hafızasını artırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Ocak 2024 #2 özündecan dedi: Selam. Hewlett-Packard HP Compaq 8200 Elite SFF PC Marka bilgisayarımın hafızasını artırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba hafızadan kastınız RAM mi HDD mi?
özündecan dedi: Selam. Hewlett-Packard HP Compaq 8200 Elite SFF PC Marka bilgisayarımın hafızasını artırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba hafızadan kastınız RAM mi HDD mi?