Hp compaq 8510P nasıldır?

vuntar

Hectopat
Daha fazla  
  • HP
  • İşlemci Intel Core 2 Duo 2.4 ghz
  • RAM 2 GB
  • Ekran Kartı 1 GB
  • Kapasite 160 GB HDD
  • 1 gb harici vga ati radeon hd 2600
350 TL ne yapılabilir yani fiyatına göre nasıldır yeni programları destekler mi? Mesela windows 10 oyun oynanabilir ama programlarda performans verir mi? Driver sorunu, vga olması nasıl bir sorun yaşatır? Daha iyisi bulunabilir mi? HP'nin ısınma sorunu var diyorlar ama yorumunuz nedir iyi, kötü veya öneri olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram miktarı ekran kartı ve işlemci oyun ve program açısından yetersiz pek bir şey yapamazsın. (bende de benzer özellikte hp laptop var sadece facebook'a felan girmeye yarar.) bence boşuna masraf etme paranı biriktir yeni bir pc al.

Mesela ne ben 64 mb ram ile office 2007 çalıştırıyordum 2.4 ghz az mı 2 ram windows 10 gerekisinimi 1 gb ram iyi değil mi seninki hangi modeldi ben bir çok oyuna baktım 2008 öncesi 256 mb ekram katı ile çalışıyor hayret.
Pardon yaşın 15 miş şimdi baktım.

Öncelikle ben güncel oyunlardan bahsediyorum bu sistem hayatta oyun çalıştımaz program dediğin office ise benim 2000'den kalma casper pc'de de 2007 var birde o pc'ye autocad yüklemeyi dene bakalım kaldırır mı tabiki kaldırmaz. Ayrıca ben hp laptop'a denemek için windows 10 attım stabil bir halde çalıştı fakat marketteki oyunlarda sıkıntı çıkardı. Ayrıca rome total war gibi oyunları oynarsın onu benim masaüstüde oynatıyor.

Tabiki güncel oyun çalıştırmaz dreamweaver photoshop çalıştırır herhalde wamp server
ben centos ta site yapıyorum görüntü idare etsin yeter site yapmak için zaten çoğu kod.

Basit programları kaldırır tabikide ben ağır programları kastettim. Ayrıca benim laptop hp pavilion dv600.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…