PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar HP Compaq DC5800 microtower adlı anakartın ekran kartını kullanıyorum ben bende bulunan ekran kartını takacağım fakat giriş falan bulamadım. Temsili görüntü.
Arkadaşlar HP Compaq DC5800 microtower adlı anakartın ekran kartını kullanıyorum ben bende bulunan ekran kartını takacağım fakat giriş falan bulamadım. Temsili görüntü.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Ağustos 2021 #2 En solda duran siyah slot ekran kartı slotu. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #3 Erkandanotesi dedi: En solda duran siyah slot ekran kartı slotu. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi bana da o gibime geldi fakat tedirgin oldum. Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: En solda duran siyah slot ekran kartı slotu. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi bana da o gibime geldi fakat tedirgin oldum.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Ağustos 2021 #4 PazaniL dedi: Eminsiniz değil mi bana da o gibime geldi fakat tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Evet o. Takabilirsin. Artı 0 Eksi
PazaniL dedi: Eminsiniz değil mi bana da o gibime geldi fakat tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Evet o. Takabilirsin.
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #5 Erkandanotesi dedi: Evet o. Takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Takamadım zorladım falan ama olmadı kasaya sığmıyor anakart yanlış takılı falan sanırım. Kasam tam olarak böyle alttaki siyah yere takmaya çalıştım. Son düzenleme: 20 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Evet o. Takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Takamadım zorladım falan ama olmadı kasaya sığmıyor anakart yanlış takılı falan sanırım. Kasam tam olarak böyle alttaki siyah yere takmaya çalıştım.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Ağustos 2021 #6 Ekran kartın nedir? Ve zorlanma tam olarak neden oluyor soketten mi kasadan mı? HP kasalar çoğunlukla böyle maalesef, upgrade'e pek uygun değiller. Artı 0 Eksi
Ekran kartın nedir? Ve zorlanma tam olarak neden oluyor soketten mi kasadan mı? HP kasalar çoğunlukla böyle maalesef, upgrade'e pek uygun değiller.
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #7 Erkandanotesi dedi: Ekran kartın nedir? Ve zorlanma tam olarak neden oluyor soketten mi kasadan mı? HP kasalar çoğunlukla böyle maalesef, Upgrade'e pek uygun değiller. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığmıyor. Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Ekran kartın nedir? Ve zorlanma tam olarak neden oluyor soketten mi kasadan mı? HP kasalar çoğunlukla böyle maalesef, Upgrade'e pek uygun değiller. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığmıyor.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Ağustos 2021 #8 PazaniL dedi: Kasaya sığmıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde kasaya takılı olan ekran kartı neydi? Artı 0 Eksi
PazaniL dedi: Kasaya sığmıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde kasaya takılı olan ekran kartı neydi?
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #9 Erkandanotesi dedi: Normalde kasaya takılı olan ekran kartı neydi? Genişletmek için tıkla... Anakartın grafik kartı. Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Normalde kasaya takılı olan ekran kartı neydi? Genişletmek için tıkla... Anakartın grafik kartı.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Ağustos 2021 #10 PazaniL dedi: Anakartın grafik kartı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kasaya takamıyorsun çünkü 2 slot kaplıyor değil mi? Yani fanı var demek. Maalesef 2 slot ise riser kullanmaktan başka çaren kalmıyor. Artı 0 Eksi
PazaniL dedi: Anakartın grafik kartı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kasaya takamıyorsun çünkü 2 slot kaplıyor değil mi? Yani fanı var demek. Maalesef 2 slot ise riser kullanmaktan başka çaren kalmıyor.