PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar HP Compaq DC5800 microtower adlı anakartın ekran kartını kullanıyorum ben bende bulunan ekran kartını takacağım fakat giriş falan bulamadım. Temsili görüntü.
Arkadaşlar HP Compaq DC5800 microtower adlı anakartın ekran kartını kullanıyorum ben bende bulunan ekran kartını takacağım fakat giriş falan bulamadım. Temsili görüntü.
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 20 Ağustos 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #12 Erkandanotesi dedi: Ekran kartı kasaya takamıyorsun çünkü 2 slot kaplıyor değil mi? Yani fanı var demek. Maalesef 2 slot ise riser kullanmaktan başka çaren kalmıyor. Genişletmek için tıkla... HD3450 ekran kartım. Dosya Ekleri 1629484912828.png 93,8 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Ekran kartı kasaya takamıyorsun çünkü 2 slot kaplıyor değil mi? Yani fanı var demek. Maalesef 2 slot ise riser kullanmaktan başka çaren kalmıyor. Genişletmek için tıkla... HD3450 ekran kartım.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Ağustos 2021 #13 PazaniL dedi: HD3450 ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Nasıl takmaya çalıştığının resmini ya da videosunu atarsan çözeriz. Artı 0 Eksi
PazaniL dedi: HD3450 ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Nasıl takmaya çalıştığının resmini ya da videosunu atarsan çözeriz.
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 21 Ağustos 2021 #14 Erkandanotesi dedi: Nasıl takmaya çalıştığının resmini ya da videosunu atarsan çözeriz. Genişletmek için tıkla... Sanırım riser veya bilgisayarcıya taktırmam lazım anakart yanlış takılmış gibime geliyor ne kadar takmaya çalışsamda kasaya sığmıyor. @Erkandanotesi Şu siyah ucu tam olarak ne yapacağımı anlamadım bu arada temsili görüntü. Son düzenleme: 21 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Nasıl takmaya çalıştığının resmini ya da videosunu atarsan çözeriz. Genişletmek için tıkla... Sanırım riser veya bilgisayarcıya taktırmam lazım anakart yanlış takılmış gibime geliyor ne kadar takmaya çalışsamda kasaya sığmıyor. @Erkandanotesi Şu siyah ucu tam olarak ne yapacağımı anlamadım bu arada temsili görüntü.
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #15 PazaniL dedi: Sanırım riser veya bilgisayarcıya taktırmam lazım anakart yanlış takılmış gibime geliyor ne kadar takmaya çalışsamda kasaya sığmıyor. @Erkandanotesi Eki Görüntüle 1144540 Şu siyah ucu tam olarak ne yapacağımı anlamadım bu arada temsili görüntü. Genişletmek için tıkla... Aradığın sorunun cevabı paylaştığım videoda mevcut. Artı 0 Eksi
PazaniL dedi: Sanırım riser veya bilgisayarcıya taktırmam lazım anakart yanlış takılmış gibime geliyor ne kadar takmaya çalışsamda kasaya sığmıyor. @Erkandanotesi Eki Görüntüle 1144540 Şu siyah ucu tam olarak ne yapacağımı anlamadım bu arada temsili görüntü. Genişletmek için tıkla... Aradığın sorunun cevabı paylaştığım videoda mevcut.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 21 Ağustos 2021 #16 PazaniL dedi: Sanırım riser veya bilgisayarcıya taktırmam lazım anakart yanlış takılmış gibime geliyor ne kadar takmaya çalışsamda kasaya sığmıyor. @Erkandanotesi Eki Görüntüle 1144540 Şu siyah ucu tam olarak ne yapacağımı anlamadım bu arada temsili görüntü. Genişletmek için tıkla... Siyah ucu takarken açacaksın. O klips. Ekran kartını takınca kendisi kapanacak. Artı 0 Eksi
PazaniL dedi: Sanırım riser veya bilgisayarcıya taktırmam lazım anakart yanlış takılmış gibime geliyor ne kadar takmaya çalışsamda kasaya sığmıyor. @Erkandanotesi Eki Görüntüle 1144540 Şu siyah ucu tam olarak ne yapacağımı anlamadım bu arada temsili görüntü. Genişletmek için tıkla... Siyah ucu takarken açacaksın. O klips. Ekran kartını takınca kendisi kapanacak.
KS KS PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 21 Ağustos 2021 #17 cumalicbr dedi: Aradığın sorunun cevabı paylaştığım videoda mevcut. Genişletmek için tıkla... İzledim yeniden takmaya çalıştım fakat yine olmadı hatta siyah ucu kırdım bastırırken. Anakarta zarar veririm artık denemeyeceğim. Artı 0 Eksi
cumalicbr dedi: Aradığın sorunun cevabı paylaştığım videoda mevcut. Genişletmek için tıkla... İzledim yeniden takmaya çalıştım fakat yine olmadı hatta siyah ucu kırdım bastırırken. Anakarta zarar veririm artık denemeyeceğim.