Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bilgisayar çok eski Windows XP kafayı yedi. Ekran siyah oldu. Şimdi Vista yükleniyor. Sizce Vista kaldırır mı? Sitesinden baktım Windows Vista Home Basic diyor. Ben Ultimate yükledim. Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bilgisayar çok eski Windows XP kafayı yedi. Ekran siyah oldu. Şimdi Vista yükleniyor. Sizce Vista kaldırır mı? Sitesinden baktım Windows Vista Home Basic diyor. Ben Ultimate yükledim. Sorun olur mu?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.956 Çözümler 86 20 Temmuz 2016 #2 XP ya da Xubuntu gibi bir işletim sistemi kurman çok daha iyi olur. Sistemin destekliyorsa güncel Windows sürümlerini de deneyebilirsin.
XP ya da Xubuntu gibi bir işletim sistemi kurman çok daha iyi olur. Sistemin destekliyorsa güncel Windows sürümlerini de deneyebilirsin.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2016 #3 XP istemiyordum. Sıkmıştı artık. Vista kurudum sıkıntısız.