HP D7U19EA BF3'te Kasar Mı?

burak3806

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
http://www.vatanbilgisayar.com/d7u19ea.html

Bu bilgisayarı almak istiyorum bf3 açar mı açarsa nasıl oynarım kasma yapar mı ileride değiştireceğim ekran kartını fakat aldıktan 2-3 ay sonra o zamana kadar beni idare eder mi?
Bu arda bf3 ü multiplayer oynamak istiyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence onu alma toplama bir sistem ile daha iyi bir oyun bilgisayarı yapılabilir.

Tamamen gereksiz bir bilgisayar. Sakın almayın ! 1800 tl' ye bundan kat kat daha güçlü bir bilgisayar alınabilir.

@burak3806 Yanlış anlama ama galiba sen ram ve ekran kartı ram boyutuna aldananlardansın.

Aslında toplayacaktım ama ailem olmaz toplama ne öyle yapamazsın falan dedi ben de bunu alıp ekran kartını değiştirecem ya da böyle maksimum 1800 tl ye bi pc parçaları falan söyler misiniz kasası falanla birlikte.

Dobreli kardesim yok öyle olsa ekran kartını sonra değiştirecem demezdim ekran kartına falanda önem veriyorum sadece idare eder mi diye sordum.

Ek masraf yapacaktın kısaca o fiyata pc toplarsan örnek gtx760 alırsın.

Babana ya da ailene söyle şöyle adam gibi bilgisayar parçaları bilen bir arkadaşın yanına veya vatanın çalışanlarına durumu izah et sakın o bilgisayarı alma gt 640 nedir ya.

Aslında ben her oyunu açacak bi bilgisayar istiyorum yani full ayarlarda falan oynamak değil her oyunu açabilecek bir bilgisayar topladım diyelim mesela ekran kartı ne olmalı ama fazla uçmayın yani titan ve ya gtx690 falan demeyin yani sadece her oyunu açsın bir de bf3 rahat oynayım istiyorum.

Bir sistem toplama konusu aç ve bütçeni söyleyerek öneri iste. Eğer sen toplayamassan, vatanbilgisayar çalışanları topluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…