HP Dejsket 1050A

Payday

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 yıllık bir HP Deskjet 1050A model yazıcım var. Uzun süredir kullanmıyordum bu aralar çok lazım oldu yazıcı. Ben aldığımdan beri içinde gelen kartuş var bu yüzden değiştirmem gerekecek. Sadece siyah kartuş işimi göreceğinden siyah alacağım. 301 model kartuş oluyormuş sanırsam. Benim size sorum bu kartuşu kaç gün kullanmazsam kurur? Bir de bazı yerlerde dolum yapılıyor o dolum yaptıkları tüpü nereden edinebilirim? Teşekkürler...

Ortamın durumuna göre değişir ama 2-3 hafta kullanılmadığı durumda kuruyabiliyor. Tıkanmış kartuşları kartuş solüsyonları var onların yardımı ile tekrar açabilirsin. Kendin doldurmak istersen ço ğu kırtasiyede mürekkep satışalrı oluyor.

Aynen hocam işinizi görür.

Hp yazıcılarda pek sorun olmuyor.

Muadil kartuşlar hiçbir sorun çıkarmaz. Ben çok kullandım ama kartuş iş değil sana tavsiyem git hp p1102 tonerli yazıcı al kuruma derdin olmaz.
(Konu ile alakalı değil ama bu isim etiketleme olayı nasıl yapılıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…