Başlıkta da belirttiğim gibi bende HP DeskJet Ink 2060 yazıcı var. Evimde yazıcı bir odadan diğerine taşınıp duruyor ben de bu taşıma olayına son vermek istiyorum. İnternette araştırma yaparken modemin arkasındaki USB portuna bağlantı yaparsam yazıcıyı kablosuz olarak kullanabileceğimi söyleyen bir yazıya denk geldim. Evimde denedim ama bir türlü başaramadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Modeminden ve bilgisayarından birtakım ayarlamalar yapman gerek. Modemde ağ içi paylaşım kapalıysa açman gerek. Bilgisayarında da ağ cihazlarıyla olan iletişimi açman gerek. Ama inan detaylı hatırlamıyorum. Modemden modeme de değişiyor ayarların nasıl olacağı. Modem modelini yaz bakalım belki yabancı sayfalarda da olsa buluruz
@KafadanKontak mesajınıza bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim. Benim Modemimin modeli: TP-Link VC220-G3u. Modem kutusunda USB Desteği kısmında şunlar yazıyor: Depolama Paylaşımı, FTP Sunucusu, Media Sunucusu, 3G/4G Bağlantı Desteği
Hello there I have a DSL modem with the code TP link AC1200 VC220-G3U. I want to share my HP M1132MFP printer via USB port on this modem. I activate the usb print server over the modem. I'm adding a printer over the netw
community.tp-link.com
Şu konuyu bir incele bence. Nasıl bağlanabileceğini anlatmış.