HP DeskJet 3650 tarayıcı olarak ne kadar süre kullanılabilir?

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bende HP DeskJet 3650 serisi bir yazıcı var. Sadece tarayıcı olarak kullanmak istiyorum. Taratmam gereken çok sayfa var. Bu tarayıcı kaç yıl veya kaç sayfa çalışır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı çalışır hocam. Çünkü bu tip tarayıcıları HP çok iyi üretiyor. Bir ara bir tarayıcıyı 8 sene kullanmıştım.

Yıllık kaç sayfa taratacaksınız ortalama?

Telefonunuzda vFlat uygulamasını kullanabilirsiniz. Hem tarayıcıdan daha pratik hem de kapağı kaldır kağıdı değiştir işlemini yapmıyorsunuz. Kalite olarak kamera kalitenize de bağlı ancak tüm belge işlerimi sorunsuz halledebiliyorum. Ücreti de uygun sayılır. Alternatif uygulamalardan daha istikrarlı çalışıyor. (Ücretsiz olarak da kullanabilirsiniz)

İnceleyeceğim.
Yıllık kaç sayfa taratacaksınız ortalama?
Yılda değil de tahminen haftada 30 sayfa tarama yaparım.
Bayağı çalışır hocam. Çünkü bu tip tarayıcıları HP çok iyi üretiyor. Bir ara bir tarayıcıyı 8 sene kullanmıştım.
Çok iyi olur o kadar dayanırsa.

İnceleyeceğim.
Yılda değil de tahminen haftada 30 sayfa tarama yaparım.
Çok iyi olur o kadar dayanırsa.

Haftalık 30 sayfa ise bayağı bayağı fazla dayanır tahminimce en az 10 sene diye düşünüyorum çalıştığım yerde ki makine 10 senedir kullanılıyor.

Merhaba. Bende HP DeskJet 3650 serisi bir yazıcı var. Sadece tarayıcı olarak kullanmak istiyorum. Taratmam gereken çok sayfa var. Bu tarayıcı kaç yıl veya kaç sayfa çalışır?
Hp Deskjet 3650 da tarayıcı/fotokopi yok düz yazıcı umarım model numarası doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…