Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.781 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 27 Aralık 2022 #11 hebevnejs dedi: Geçmiş olsun yeniden Durumunuz nasıl şu an? Genişletmek için tıkla... 10 gün falan oldu sanırım olay olalı.
hebevnejs dedi: Geçmiş olsun yeniden Durumunuz nasıl şu an? Genişletmek için tıkla... 10 gün falan oldu sanırım olay olalı.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.361 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #12 Müco bey dedi: 10 gün falan oldu sanırım olay olalı. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Ya pekı aklıma takılan bir soru var,bunu doktorlara nasıl açıkladınız ?
Müco bey dedi: 10 gün falan oldu sanırım olay olalı. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Ya pekı aklıma takılan bir soru var,bunu doktorlara nasıl açıkladınız ?
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.781 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 27 Aralık 2022 #13 hebevnejs dedi: Çok geçmiş olsun. Ya pekı aklıma takılan bir soru var,bunu doktorlara nasıl açıkladınız ? Genişletmek için tıkla... Bir anda "füvvp" diye içime çektim diye anlattım.
hebevnejs dedi: Çok geçmiş olsun. Ya pekı aklıma takılan bir soru var,bunu doktorlara nasıl açıkladınız ? Genişletmek için tıkla... Bir anda "füvvp" diye içime çektim diye anlattım.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.176 Çözümler 9 27 Aralık 2022 #14 Müco bey dedi: Evet hocam. Print screen tuşum yok artık. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.781 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 27 Aralık 2022 #15 Gablanify dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.361 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #16 Müco bey dedi: Bir anda "füvvp" diye içime çektim diye anlattım. Genişletmek için tıkla... Yeniden geçmiş olsun fakat hakkınızı helal edin mesajlarınızı gülerek okudum.Allah beterinden korusun.
Müco bey dedi: Bir anda "füvvp" diye içime çektim diye anlattım. Genişletmek için tıkla... Yeniden geçmiş olsun fakat hakkınızı helal edin mesajlarınızı gülerek okudum.Allah beterinden korusun.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.176 Çözümler 9 27 Aralık 2022 #17 Müco bey dedi: Bir anda "füvvp" diye içime çektim diye anlattım. Genişletmek için tıkla... Bu olayı duyduktan sonra asla klavye tuşlarını çıkarırken ağzımı özellikle kapatacağım. Şaka falan güldüm en başta nasıl yav dedimde yani hakkınızı helal edin.
Müco bey dedi: Bir anda "füvvp" diye içime çektim diye anlattım. Genişletmek için tıkla... Bu olayı duyduktan sonra asla klavye tuşlarını çıkarırken ağzımı özellikle kapatacağım. Şaka falan güldüm en başta nasıl yav dedimde yani hakkınızı helal edin.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.781 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 27 Aralık 2022 #18 hebevnejs dedi: Yeniden geçmiş olsun fakat hakkınızı helal edin mesajlarınızı gülerek okudum.Allah beterinden korusun. Genişletmek için tıkla... Gazoz kapağı yutanda varmış eğer okursanız konuyu Laptop tuşu yuttum
hebevnejs dedi: Yeniden geçmiş olsun fakat hakkınızı helal edin mesajlarınızı gülerek okudum.Allah beterinden korusun. Genişletmek için tıkla... Gazoz kapağı yutanda varmış eğer okursanız konuyu Laptop tuşu yuttum
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.361 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #19 Müco bey dedi: Gazoz kapağı yutanda varmış eğer okursanız konuyu Laptop tuşu yuttum Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin bende küçükken yeşil çekirge öpmüştüm.
Müco bey dedi: Gazoz kapağı yutanda varmış eğer okursanız konuyu Laptop tuşu yuttum Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin bende küçükken yeşil çekirge öpmüştüm.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.781 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 27 Aralık 2022 #20 hebevnejs dedi: Merak etmeyin bende küçükken yeşil çekirge öpmüştüm. Genişletmek için tıkla... Allah mesut etsin hocam.
hebevnejs dedi: Merak etmeyin bende küçükken yeşil çekirge öpmüştüm. Genişletmek için tıkla... Allah mesut etsin hocam.