Hp dizüstü Windows 8.1 siyah ekra

ayna222

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,bugün hp pavilion dv6 modelli bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum.burda belirteyim kurduğum Windows orijinal dreamspark üyeliğim sağolsun . Ancak kurulum tamamlandıktan sonra driverları indiriyordum siyah bir ekran belirsi yarım saniye kadar sonra tekrar masaüstü göründü ve 2 saniye kadar sonra bilgisayar kapandı. Daha sonra bilgisayarı açtım aygıt yöneticisinden baktım ki amd ekran kartını sistem tanımıyor güvenli modda başlatıp driverları kurdum ancak sorum hala devam ediyor .Windows 7 ye geri mi döneyim yok yapabileceğim bişey var mı?

Donanımsal sorun değildir büyük ihtimalle kurulum esnasında bir sorun oluştu eksik sistem dosyaları bu tür sorunlara yol açar. Tavsiyem diskleri komple yeniden yapılandırın yani silin baştan disk partileri oluşturun bir de windows'un otomatik sürücü yüklemesine izin vermeyin uyumlu sürüm için sürücüleri indirin kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…