HP DW2009NT Advanced BIOS nasıl açılır?

Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. BIOS'ta Advanced bölümüne erişmemin bir yolu var mı? İnternette biraz gezindim ancak doğru bir bilgi bulamadım.

BIOS'ta iken basacağım değil mi? Konularınızı gördüm sizde de aynı cihaz var. Sizde Advanced bölümü açık mı?

Ben o cihazı takas ettim hocam. BIOS'ta tüm ayarlar var da güç tuşuna bastıktan sonra menü gelene kadar hızlıca ESC basıp çekin.

Ben o cihazı takas ettim hocam. BIOS'ta tüm ayarlar var da güç tuşuna bastıktan sonra menü gelene kadar hızlıca ESC basıp çekin.
BIOS'ta ilk başta advanced menüsü yok hocam. ESC spamlamekte F tuşlarının hangi menüyü açtığını söylüyor advanced menü açılmıyor.

BIOS'ta ilk başta Advanced menüsü yok hocam. ESC spamlamekte F tuşlarının hangi menüyü açtığını söylüyor Advanced menü açılmıyor.

Orada yazması lazım. Abimin bilgisayarından baktım da HP F10 kullanıyor galiba. BIOS Setup yazan hangisiyse ona basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…