HP EliteBook 2540P ısınma sorunu

Alextuna12

Hectopat
Merhabalar. Kullandığım dizüstü bilgisayar olan HP EliteBook 2540P üzerinden oyun oynuyorum. Oynadığım oyun olan LOL bilgisayara çok etki vermiyor ama ablam aynı bilgisayardan Sims 4 oynuyor ve ne zaman oyuna girip oynamaya başlasa yarım saat içinde laptop kendini fazla ısınmadan dolayı kapatıyor.

Bilgisayar için soğutucu aldık, yine kapandı. Altına buz koyduk, yine kapandı. Grafikleri düşürdük, güç planını düşüğe ayarladık ve görev yöneticisinden öncelik ayarlarını düşürdük ama ne yapsak yine kapandı bilgisayar. Bilgisayar ilk kapandığı zaman kısadevre olduğunu sanıp korkmuştum çünkü normalde ışığı yanması gereken ses düğmesi gibi düğmelerin ışığı sönmüş (ve ayrıca artık çalışıyorlardı), bazı sensörleri bozulmuştu. Ben de yeni bir soğutucu arayışına giriştim. Hem yeni bir soğutucuya, hem de bilgisayarı eski fonksiyonlarına yeniden döndürebilmek için önerilere ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya Götür içini temizlesin takılacak yeri varsa içine fan taktır güç seçeneklerini ayarla olmassa dışarıya veya altına fan al. bunlara imkanın yoksa altına kitap koy az da olsa etki eder onun dışında laptoplarda hep bu sorun var.

Konu HP 2540p prizde fan çalışıyor fişten çıkınca batarya da fan çalışmıyor bu laptop böyle mi yoksa sorunlumu batarya da fan çalışmayınca ısınıyor fiş takılı iken fan acıyor bilgi alabilir miyim?

konu hp 2540p prizde fan çalışıyor fişten çıkınca bataryada fan çalışmıyor bu leptop böylemi yoksa sorunlumu batarya da fan çalışmayınca ısınıyor fişe takılı iken fan acıyor bilgi alabilir miyim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı