HP EliteBook 2570P Hackintosh nasıl kurulur?

564650

Decapat
Makaleler
4
Arkadaşlar selam, geçen bilgisayar aldım ve Hackintosh yapmak istiyorum. Elimde Monterey ve Big Sur imajları var ve bu bilgisayarlara Monterey hatta Ventura kurulumunun yapıldığını gördüm. Benim amacım da Ventura kurmak çünkü gayet şık duruyor. Kısacası bana bir EFI lazım OpenCore olursa güzel olur sistem özellikleri aşağıdadır. @yusufklncc @e.n.e.s

i3-3120M 3.nesil
8 GB DDR3.
240GB SSD.
UEFI with CSM & UEFI without CSM & legacy.
64 Bit.

Arkadaşlar selam, geçen bilgisayar aldım ve Hackintosh yapmak istiyorum. Elimde Monterey ve Big Sur imajları var ve bu bilgisayarlara Monterey hatta Ventura kurulumunun yapıldığını gördüm. Benim amacım da Ventura kurmak çünkü gayet şık duruyor. Kısacası bana bir EFI lazım OpenCore olursa güzel olur sistem özellikleri aşağıdadır. @yusufklncc @e.n.e.s

i3-3120M 3.nesil
8 GB DDR3.
240GB SSD.
UEFI with CSM & UEFI without CSM & legacy.
64 Bit.

İşlemci ve İGPU ile en fazla Big Sur kurulabilir. OpenCore Legacy Patcher ile Sonoma sürümünü deneyebilirsiniz;

İşlemci ve İGPU ile en fazla Big Sur kurulabilir. OpenCore Legacy Patcher ile Sonoma sürümünü deneyebilirsiniz;

Sen beni anlamamışsın. Bana EFI lazım internette bulamadım.

Big Sur ve sistemine uygun config dosyası ile dene.
Bununla da denedim hocam isterseniz bir bakalım yine?

@claus Hocam Ivy Bridge Laptop deneyeceğim değil mi? İşlemci kod adı Ivy Bridge çünkü ondan sordum.
Screenshot_20231113-222148.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı