Umutsnyv55 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #11 Qeenross dedi: En düşüğünde düşüğünde belki. Ha bu arada laptop yerine masaüstü alsan istediğin oyunları çok daha rahatça ve yüksek grafiklerle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Bütçem maksimum 4.5-5k arası o fiyata o kadar iyi masaüstü bulamam laptopun daha kolay taşınmasından dolayı laptop tercih ettim zaten. Önererebileceğiniz 2.el Max 5K F/P laptop olursa yazarsanız sevinirim.
Qeenross dedi: En düşüğünde düşüğünde belki. Ha bu arada laptop yerine masaüstü alsan istediğin oyunları çok daha rahatça ve yüksek grafiklerle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Bütçem maksimum 4.5-5k arası o fiyata o kadar iyi masaüstü bulamam laptopun daha kolay taşınmasından dolayı laptop tercih ettim zaten. Önererebileceğiniz 2.el Max 5K F/P laptop olursa yazarsanız sevinirim.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.361 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #12 @Umutsnyv55 Hocam 5K ile ETS 2 en yüksek ayarlar ile kasmadan oynayacak kasa alırsınız ama siz il söyleyin.
@Umutsnyv55 Hocam 5K ile ETS 2 en yüksek ayarlar ile kasmadan oynayacak kasa alırsınız ama siz il söyleyin.
Umutsnyv55 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #13 Qeenross dedi: @Umutsnyv55 Hocam 5K ile ETS 2 en yüksek ayarlar ile kasmadan oynayacak kasa alırsınız ama siz il söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben laptop bakıyorum masaüstü şu anlık lazım değil ama desteğin için teşekkür ederim. Umutsnyv55 dedi: Hocam ben laptop bakıyorum masaüstü şu anlık lazım değil ama desteğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çünkü hem köye gideceğim hem de taşıması daha kolay olduğu için laptop istiyorum. Qeenross dedi: @Umutsnyv55 Hocam 5K ile ETS 2 en yüksek ayarlar ile kasmadan oynayacak kasa alırsınız ama siz il söyleyin. Genişletmek için tıkla... İl İstanbul hocam.
Qeenross dedi: @Umutsnyv55 Hocam 5K ile ETS 2 en yüksek ayarlar ile kasmadan oynayacak kasa alırsınız ama siz il söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben laptop bakıyorum masaüstü şu anlık lazım değil ama desteğin için teşekkür ederim. Umutsnyv55 dedi: Hocam ben laptop bakıyorum masaüstü şu anlık lazım değil ama desteğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çünkü hem köye gideceğim hem de taşıması daha kolay olduğu için laptop istiyorum. Qeenross dedi: @Umutsnyv55 Hocam 5K ile ETS 2 en yüksek ayarlar ile kasmadan oynayacak kasa alırsınız ama siz il söyleyin. Genişletmek için tıkla... İl İstanbul hocam.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #14 Umutsnyv55 dedi: Kanka bunu mu yoksa Acer Aspire E5-573G-56E5'i mi önerirsin. Genişletmek için tıkla... Hem ekran hem de ekran kartı olarak Acer daha mantıklı bir seçenek tabii ki ona da RAM ve SSD takviyesi şart.
Umutsnyv55 dedi: Kanka bunu mu yoksa Acer Aspire E5-573G-56E5'i mi önerirsin. Genişletmek için tıkla... Hem ekran hem de ekran kartı olarak Acer daha mantıklı bir seçenek tabii ki ona da RAM ve SSD takviyesi şart.
Umutsnyv55 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #15 Kralmelo dedi: Hem ekran hem de ekran kartı olarak Acer daha mantıklı bir seçenek tabii ki ona da RAM ve SSD takviyesi şart. Genişletmek için tıkla... Peki Acer'i alsam hem oyun hem günlük işler için kullanabilir miyim? Kralmelo dedi: Hem ekran hem de ekran kartı olarak Acer daha mantıklı bir seçenek tabii ki ona da RAM ve SSD takviyesi şart. Genişletmek için tıkla... Bu arda i5 7200U chipset numarası nedir ve i7 7.nesil e yükseltebilir miyim? Son düzenleme: 30 Temmuz 2023
Kralmelo dedi: Hem ekran hem de ekran kartı olarak Acer daha mantıklı bir seçenek tabii ki ona da RAM ve SSD takviyesi şart. Genişletmek için tıkla... Peki Acer'i alsam hem oyun hem günlük işler için kullanabilir miyim? Kralmelo dedi: Hem ekran hem de ekran kartı olarak Acer daha mantıklı bir seçenek tabii ki ona da RAM ve SSD takviyesi şart. Genişletmek için tıkla... Bu arda i5 7200U chipset numarası nedir ve i7 7.nesil e yükseltebilir miyim?
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.361 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #16 Umutsnyv55 dedi: Peki Acer'i alsam hem oyun hem günlük işler için kullanabilir miyim? Bu arda i5 7200U chipset numarası nedir ve i7 7.nesil e yükseltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... hayır o anakarta lehimli
Umutsnyv55 dedi: Peki Acer'i alsam hem oyun hem günlük işler için kullanabilir miyim? Bu arda i5 7200U chipset numarası nedir ve i7 7.nesil e yükseltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... hayır o anakarta lehimli
Umutsnyv55 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #17 Qeenross dedi: Hayır o anakarta lehimli. Genişletmek için tıkla... Şey Acer değil HP 820 G4. Qeenross dedi: Hayır o anakarta lehimli. Genişletmek için tıkla... Şu anda onu almayı planlıyorum (tabii ailemi ikna edebilirsem)
Qeenross dedi: Hayır o anakarta lehimli. Genişletmek için tıkla... Şey Acer değil HP 820 G4. Qeenross dedi: Hayır o anakarta lehimli. Genişletmek için tıkla... Şu anda onu almayı planlıyorum (tabii ailemi ikna edebilirsem)
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #18 Umutsnyv55 dedi: Peki Acer'i alsam hem oyun hem günlük işler için kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun konusunda çok bir beklentiye girmeyin fakat günlük işler için gayet yeterli olur.
Umutsnyv55 dedi: Peki Acer'i alsam hem oyun hem günlük işler için kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun konusunda çok bir beklentiye girmeyin fakat günlük işler için gayet yeterli olur.
Umutsnyv55 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #19 Kralmelo dedi: Oyun konusunda çok bir beklentiye girmeyin fakat günlük işler için gayet yeterli olur. Genişletmek için tıkla... HP 820 G4 alsam işlemci değiştirebilir miyim i5 7200U'yu i7 7500U yapabilir miyim?
Kralmelo dedi: Oyun konusunda çok bir beklentiye girmeyin fakat günlük işler için gayet yeterli olur. Genişletmek için tıkla... HP 820 G4 alsam işlemci değiştirebilir miyim i5 7200U'yu i7 7500U yapabilir miyim?
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #20 Umutsnyv55 dedi: HP 820 G4 alsam işlemci değiştirebilir miyim i5 7200U'yu i7 7500U yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda işlemci değişimi oldukça zahmetli ve masraflı ki muhtemelen o işlem için laptopun fiyatının yarısı kadar para ödeyeceksiniz.
Umutsnyv55 dedi: HP 820 G4 alsam işlemci değiştirebilir miyim i5 7200U'yu i7 7500U yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda işlemci değişimi oldukça zahmetli ve masraflı ki muhtemelen o işlem için laptopun fiyatının yarısı kadar para ödeyeceksiniz.