HellJaeger Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Yabancı bir arkadaşım var, kendine yeni bir bilgisayar alacak şöyle bir şey gönderdi, nasıl diye soruyor. Ben de size sorayım bari dedim. Amazon.com
Yabancı bir arkadaşım var, kendine yeni bir bilgisayar alacak şöyle bir şey gönderdi, nasıl diye soruyor. Ben de size sorayım bari dedim. Amazon.com
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2023 #2 HellJaeger dedi: Yabancı bir arkadaşım var, kendine yeni bir bilgisayar alacak şöyle bir şey gönderdi, nasıl diye soruyor. Ben de size sorayım bari dedim. Amazon.com Genişletmek için tıkla... 100 Dolar'a pek bir şey yok zaten. Çok beklentisi olmasın.
HellJaeger dedi: Yabancı bir arkadaşım var, kendine yeni bir bilgisayar alacak şöyle bir şey gönderdi, nasıl diye soruyor. Ben de size sorayım bari dedim. Amazon.com Genişletmek için tıkla... 100 Dolar'a pek bir şey yok zaten. Çok beklentisi olmasın.