HP ''enter password keyboard layout'' sorunu

nurselin

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atıp orijinal Windows 11 yükledim, sabah bilgisayarı açtım böyle bir ekran. Bilgisayar şifremi girdim kabul etmedi ne yaptıysam kabul etmedi. HP Support community e yazdım kimse cevap vermedi sorunun ne olduğunu bilen var mı nasıl çözerim? (format atmadan çözmek istiyorum)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-07-17 at 22.47.22.jpeg
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Keyboard layout'u değiştirip girdiniz mi?

evet diğer layoutlarıda denedim ancak kabul etmiyor az önce format atmaya çalıştım ama boot menüye de girmiyor izin vermiyor yani hemen bu ekrana atıyor

Son düzenleme:
evet diğer layoutlarıda denedim ancak kabul etmiyor az önce format atmaya çalıştım ama boot menüye de girmiyor izin vermiyor yani hemen bu ekrana atıyor
İlginç bir durum. HP support'da önceden bu konu açılmış ve mod. tarafından kapatılmıştı. Büyük ihtimal HP support yardım etmeyecek.

Bios'u sıfırlayabilirmisin? Anakartda bios tuşundan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…