HP ENVY dv6 ML2 Disk İzlencesinde Disk Gözükmüyor

redkid1135

Hectopat
Bilgisayarımda Win8 Pro 64 bit işletim sistemi yüklü. Mac kurmak için 30 GB lık bir alan ayırdım USB den boot ediyorum. iAtkos ML2 açılış ekranında tüm harddisk bölümlerimi görebiliyorum ancak ML2 ye girip disk izlencesini açtığımda harddiskim görünmüyor.

Bilgisayar : HP ENVY dv6
Özellikleri :
CPU : Intel Core i7 3630QM 2.40 Ghz
RAM : 16 GB
ANAKART : Hewlett-Packard 181B(U3E1)
EKRAN KARTI : Intel HD Graphics 4000 - 2 GB Nvidia GeForce GT 630m

Recep Baltaş kardeşimiz olsa şunu derdi... Windows 8 kurulum dvd'niz varsa. Önce Macosx kuracaksınız sonra windows 8... Önce Macosx ile hardiski iki partition yaparsın sonra birine Macosx kurarsın diğerini fat 32 olarak biçimlendirirsin.. Windowsu o bölüme yüklersin..

Aceba o sorunu atlatınca arkadaşda benim aldığım Kernel Panic hatasını alıcakmı :confused:

Pavilion Dv6-6120st
Mevcut sistemimi bozmamak için HP Pavillion G6 Intel i5 2.6 Ghz 4 GB RAM olan sistemde denedim. Boot etmede yüklemede sorun yok ancak sistem yeniden başladıktan sonra uzun süre bekleme yaptı ve "system halted" uyarısı verdi. Sonra tekrar baştan denedim Özelleştir kısmından deneme yanılmayla uğraştım. Yine aynı yere gelince bu sefer hata vermeden kendini reboot etti. toplamda 8 kurulum yaptım :D Ama sorun aynı.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı