HP Envy M6 harici ekran kartını devre dışı bırakma

Şerafettin03

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bundan 1 sene önce kullandıgım HP envy M6 model dizüstü bilgisayarın ekran kartı çalışmıyor ( yandı büyük ihtimal) her türlü denemelere rağmen 1 anda gitti. Bozuk bir şekilde bu zamana kadar kullandıgım PC'yi şimdi ise harici ekran kartı takarak kullanacağım, aldıgım mını PC e modülünü çalıştırdığımda harici ekran kartı çalışıyor fakat ekran göstermiyor. Araştırmalarımda BIOS üzerinde "graphic device" seceneğini uma only yapılıyor ama HP oldugu için yok çıkmıyor. HP envy M6 model işlemci AMD A10 ekran kartım AMD Radeon 7670M bu konu hakkında desteklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayı denediniz mi?
denedim ordan kapatıp açıncada siyah ekran veriyor şimde kadar ben ordan ekran aygıtlarını kapatıp acarak pc yi ayakta tutuyorum pc yi yeniden başlatma veya güncelleme gibi sorunlarda onları kapatıyorum açık kalırsa pc mavi ekran veriyor geri yüklemek için baya uğraşıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı