HP EX950 SSD ile B450M K II uyumlu mu?

680486

Centipat
AMD B450M-KII anakartım için M.2 NVMe SSD uyumlu mu? Şu anki ssdmi çıkarıp bunu Taksam çalışır mı?

Screenshot_2024-01-11-22-46-43-832_trendyol.com.jpg

Uyumlu.

Bu daha iyi ve sepette 1671 TL:

Hocam açıkçası oyun için kullanacağım ama SATA alasım o yüzden çünkü diğer türlü şu an kullandığım M.2 SSD'im elimde kalacak çünkü M.2 için tek slotu var anakartın nasıl yapmalıyım sizce? SATA alınca oyun hızını aşırı etkiler diye korkuyorum.

SATA SSD almak şu dönemde mantıksız. Fiyatları uygun değil. Attığımı alın, fiyatı çok iyi ve daha kaliteli.

SATA SSD ile M.2 SSD arasında oyun açısından fark çok çok az olur. Bu arada X1 slotuna da dönüştürücü ile M.2 SSD takabilirsiniz.

O nasıl oluyor hocam ben cahilim biraz X1 slotu dediğiniz ne tam olarak, şu an zaten M.2'de olan SSD'im var bir tane daha takabiliyor muyum? Normalde anakart özelliklerinde 1 tane yuva gösteriyor M.2 için.

Son düzenleme:
@680486 aşağıda belirttiğim yerler PCI-e X1 slotlarınız. Buraya dönüştürücü bir alet yardımıyla M.2 SSD'ler takılabiliyor. Dediğim gibi oyun anlamında SATA vs M.2'nin farkı hissedilebilir olmaz ama fiyat/performans açısından M.2 SSD'ler şu an çok daha iyi.

Eki Görüntüle 2081824

Anladım hocam sadece şunu söyleyebilir misiniz kafam biraz karıştı da 😄 şu an dönüştürücü sayesinde 2 tane M.2 SSD takabiliyorum yani, ve bu önerdiğiniz SSD anakarta uyumlu mu? Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı