Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam açıkçası oyun için kullanacağım ama SATA alasım o yüzden çünkü diğer türlü şu an kullandığım M.2 SSD'im elimde kalacak çünkü M.2 için tek slotu var anakartın nasıl yapmalıyım sizce? SATA alınca oyun hızını aşırı etkiler diye korkuyorum.
O nasıl oluyor hocam ben cahilim biraz X1 slotu dediğiniz ne tam olarak, şu an zaten M.2'de olan SSD'im var bir tane daha takabiliyor muyum? Normalde anakart özelliklerinde 1 tane yuva gösteriyor M.2 için.
@680486 Aşağıda belirttiğim yerler PCI-e X1 slotlarınız. Buraya dönüştürücü bir alet yardımıyla M.2 SSD'ler takılabiliyor. Dediğim gibi oyun anlamında SATA vs M.2'nin farkı hissedilebilir olmaz ama fiyat/performans açısından M.2 SSD'ler şu an çok daha iyi.
@680486 aşağıda belirttiğim yerler PCI-e X1 slotlarınız. Buraya dönüştürücü bir alet yardımıyla M.2 SSD'ler takılabiliyor. Dediğim gibi oyun anlamında SATA vs M.2'nin farkı hissedilebilir olmaz ama fiyat/performans açısından M.2 SSD'ler şu an çok daha iyi.
Anladım hocam sadece şunu söyleyebilir misiniz kafam biraz karıştı da şu an dönüştürücü sayesinde 2 tane M.2 SSD takabiliyorum yani, ve bu önerdiğiniz SSD anakarta uyumlu mu? Çok teşekkür ederim.